Categorieën
Uw winkelwagen

binnendeuren grenen

Wij leveren schitterende massief houten grenen deuren van Bruynzeel. Met dit merk bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit! Dankzij een speciale constructie zijn de deuren extra stabiel.

Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment!


Handig om te weten over grenen deuren


Wanneer we spreken over grenen, dan hebben we het over het hout dat afkomstig is van verschillende naaldbomen, met name dat van de pinus sylvestris (grove den). Grenen is na vuren de meest gebruikte houtsoort in Nederland, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Grenen is niet alleen prima betaalbaar, het heeft ook een mooie uitstraling en is zeer goed te impregneren. Kortom: uitstekend materiaal voor het vervaardigen van binnendeuren!


Ons assortiment grenen binnendeuren


Zoals u ziet zijn onze grenen binnendeuren in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met zowel dichte grenen binnendeuren als grenen binnendeuren met glas. We hebben stompe deuren en opdekdeuren, en de modellen zijn tevens leverbaar als schuifdeur. In de productomschrijvingen staat vermeld tot welke afmetingen de betreffende deur geleverd kan worden en wat de bijbehorende levertijd is. 

Hierboven ziet u overigens slechts een kleine greep uit de collectie grenen binnendeuren. Indien gewenst is het ook mogelijk om andere Bruynzeel binnendeuren te laten uitvoeren in massief grenen. 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van bijpassende kozijnen en plinten.  


Maak gebruik van onze Afhangservice!


Wanneer u één of meerdere deuren bij ons aanschaft, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Afhangservice. Onze ervaren monteurs zorgen er dan voor dat uw deuren op professionele wijze worden afgehangen. Ook zorgen zij ervoor dat de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag worden gemonteerd. Wilt u ook gebruik maken van de Afhangservice? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven bij het aanvragen van uw offerte. 


Grenen binnendeuren online bestellen


Ook grenen binnendeuren zijn op DecoDeur.nl heel gemakkelijk online te bestellen. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, welke u binnen 24 uur van ons ontvangt. Betalen doet u veilig via de betaalmethode die u het prettigst vindt. U hoeft dus niet eens de deur uit voor het aanschaffen van uw nieuwe binnendeuren! Mocht u ons assortiment toch liever in het echt willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien u daar behoefte aan heeft, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van uw nieuwe binnendeuren. Het is ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies.