binnendeuren industrieel

Industrieel is dé trend van het moment! De industriële woonstijl wordt gekenmerkt door een functionele inrichting zonder al te veel poespas en kleuren zoals zwart, wit, bruin en grijs. Waar het interieur bij veel andere woonstijlen perfect afgewerkt moet worden, mag het bij de industriële woonstijl lekker ruw, sober en onafgewerkt zijn. We zien veel ongeverfde bakstenen of betonnen muren en zichtbare constructiedetails en leidingen, gecomplimenteerd met oude fabriekslampen en stoere meubels van leer, hout en metaal. In de deuren hebben we dit vertaald naar standaard zwart gespoten deuren met extra slanke stijlen, dorpels en lijnen. Bekijk hieronder ons assortiment industriële binnendeuren en laat u inspireren!


Ons assortiment industriële binnendeuren


DecoDeur biedt u een prachtig assortiment industriële binnendeuren, van kwalitatief hoogwaardige merken als austria en weekamp. Kies voor de ultraslanke uitvoering in staal van de NERO ACCIAIO als het budget het toelaat, of anders voor de zeer betaalbare houten variant met "staal look" uit de NERO LEGNO. Houten binnendeuren zijn vanwege de ranke profilering uitsluitend in een stompe versie beschikbaar. Speciaal voor deze lijn hebben onze ontwerpers bijpassend zwart beslag geselecteerd. Naast de standaard modellen is tevens een drievlaks model leverbaar, met glas of panelen als deur-kozijn combinatie. Zijn de bovenstaande deuren toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze schuifdeuren! Ook deze passen zeer goed in een industrieel interieur.


De Afhangservice van DecoDeur


Bij DecoDeur vinden we het belangrijk om een goede service te bieden, en die service beperkt zich niet alleen tot de showroom. Daarom bieden we al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Afhangservice. Wij zorgen er dan voor dat uw binnendeuren op professionele wijze worden afgehangen. Het monteren van de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag is hier ook bij inbegrepen. Wilt u ook gebruik maken van de Afhangservice, dan kunt u dit aangeven bij het aanvragen van uw offerte.


Industriële binnendeuren online bestellen


Al onze industriële binnendeuren zijn snel en gemakkelijk online te bestellen. En doordat wij veel afmetingen op voorraad hebben, kunnen wij doorgaans zeer snel leveren. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van industriële binnendeuren, dan nodigen we u graag uit bij de DecoDeur showroom in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak het complete assortiment industriële binnendeuren van dichtbij bekijken. We adviseren om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u uiteraard ook altijd even bellen of mailen voor vragen.

×