Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

binnendeuren modern

Een modern huis vraagt, evenals een moderne inrichting, natuurlijk ook om moderne binnendeuren. En op dat gebied heeft u bij DecoDeur volop keus! Hieronder treft u ons assortiment moderne binnendeuren aan. Neem op uw gemak een kijkje in het actuele aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!


Ons assortiment moderne binnendeuren


DecoDeur biedt u een breed aanbod met moderne binnendeuren, zowel van ons eigen merk als van andere bekende Nederlandse merken zoals Weekamp. Onze moderne binnendeuren worden gekenmerkt door strakke lijnen en een minimalistische look en feel. U heeft de keuze uit zowel dichte deuren als deuren met glas. De meeste modellen zijn leverbaar als stompe deur, opdekdeur en schuifdeur. U kunt het assortiment eenvoudig filteren op uitvoering, aantal panelen, glasopening(en), merk en prijs, zodat u snel een binnendeur vindt die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. In de productomschrijvingen staat vermeld tot welke afmetingen de betreffende deur geleverd kan worden, inclusief de bijbehorende levertijd. Bij een groot deel van de modellen kunt u ook aangeven of u wilt dat wij de deuren alvast in de gewenste kleur aflakken. Verder kunt u ook bij ons terecht voor mooie bijpassende kozijnen en plinten en natuurlijk deurbeslag


Wij kunnen uw deuren ook voor u afhangen


Bij DecoDeur.nl streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. En die stopt niet bij het afleveren van uw nieuwe binnendeuren. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze Afhangservice (aan te geven bij de offerte aanvraag), dan zorgen onze monteurs ervoor dat uw deuren op professionele wijze worden afgehangen. De Afhangservice is inclusief de montage van scharnieren en deurbeslag. U hoeft zich dus nergens meer druk over te maken!


Moderne binnendeuren online bestellen


Doordat nagenoeg alle moderne binnendeuren direct uit voorraad leverbaar zijn, kunt u doorgaans van snelle levertijden profiteren. Mocht u een specifiek artikel niet op onze website kunnen vinden, neemt u dan even contact met ons op. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk! Wilt u ons assortiment liever eerst van dichtbij bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien gewenst, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf of montage van uw nieuwe binnendeuren. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken!