Menu

Accessoires

Met alleen een paar mooie binnendeuren bent u er nog niet. De afwerking is net zo belangrijk als de deuren zelf om een mooi geheel te creëren! Daarom biedt DecoDeur u een uitgebreid assortiment met bijpassende accessoires voor uw binnendeuren. Daarmee kunt u echt de puntjes op de 'i' zetten!

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Ons assortiment accessoires voor binnendeuren

Ons assortiment accessoires voor binnendeuren bestaat uit o.a. schuifdeursystemen, afwerkkappen, magneetsloten, (badkamer)schuifdeursloten, cilindersloten, loopsloten en meer. Wij hebben de juiste accessoires voor alle typen deuren en alle stijlen! Uiteraard van een hoogwaardige kwaliteit, zoals u dat van ons gewend bent.

Naast accessoires voor binnendeuren leveren wij uiteraard ook kozijnen, plinten, lambrisering en architraven. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor deurbeslag in alle denkbare stijlen. Kortom: bij DecoDeur vindt u alles wat u nodig heeft voor de finishing touch!

Kom langs in onze showroom!

Heeft u behoefte aan deskundig advies met betrekking tot de aanschaf of montage van accessoires voor uw binnendeuren? Dan bent u van harte welkom om langs te bij onze showroom in Blaricum! Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment bezichtigen en uw vragen stellen aan onze ervaren medewerkers. We vragen u wel om van tevoren even een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Montage van uw accessoires

Maakt u gebruik van onze montageservice voor het afhangen van uw binnendeuren? Dan kunnen wij uiteraard ook meteen uw schuifdeursystemen, sloten en deurbeslag monteren. Dit is bij onze montageservice inbegrepen. Zo bent u altijd verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

Accessoires voor binnendeuren online bestellen

Ook accessoires voor binnendeuren zijn direct online te bestellen via de webshop. U kunt veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en doordat veel accessoires direct uit voorraad leverbaar zijn kunnen wij doorgaans snel leveren. We hechten bij DecoDeur.nl veel waarde aan een goede service, dus als u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van deuren, deurbeslag en accessoires, dan staan onze experts u graag te woord. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Bent u op zoek naar specifieke accessoires, maar kunt u in onze webshop niet vinden wat u zoekt? Ook dan kunt u contact met ons opnemen; we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!