Menu

Binnendeuren glas in lood

Wilt u uw binnendeuren een extra bijzondere uitstraling geven? Dan bestaat de mogelijkheid bij ons om uw binnendeuren te laten voorzien van glas in lood.
Glas in lood past in ieder interieur! Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment met glas in lood binnendeuren. Laat u inspireren!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 114

Handig om te weten over glas in lood binnendeuren

De techniek van glas in lood is al heel oud. Stukken gekleurd of eventueel gebrandschilderd glas worden naar het patroon van de gewenste idee gesneden en gevat in H-vormige loodlijsten, die op de punten waar zij elkaar kruisen aan elkaar worden gesoldeerd. Om het raam waterdicht en stevig te maken, wordt kit aangebracht tussen de loodlijst en het glas. Aangezien gewone loodlijsten niet voor veel stevigheid zorgen, zijn vaak enkele doorgaande loodlijsten voorzien van een stalen kern van 2 millimeter. Dit alles maakt een glas in lood raam samen tot 1 massief paneel, wat uiteindelijk toch veel kan verdragen.

Ons assortiment glas in lood binnendeuren

Wij leveren verschillende glas in lood binnendeuren van kwalitatief hoogwaardige merken als Skantrae, Austria, Weekamp en Albo. Deze zijn in vrijwel alle afmetingen verkrijgbaar. DecoDeur.nl biedt u tevens de mogelijkheid om het nieuwe glas in lood te patineren. Dit is een techniek waardoor het nieuwe glas in lood een uitstraling krijgt alsof het al jaren oud is. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van bijpassende voordeuren met glas in lood!

De Montageservice van DecoDeur

Bij DecoDeur.nl hechten we veel waarde aan een goede, klantvriendelijke service. Daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montageservice. Onze monteurs zorgen er dan voor dat uw deur(en) op professionele wijze worden afgehangen. De afhangservice is inclusief de montage van scharnieren en deurbeslag. Wel zo makkelijk!

Glas in lood binnendeuren online bestellen

Heeft u al een mooie glas in lood binnendeur uitgezocht? Dan is online bestellen van uw glas in lood binnendeur zo geregeld! Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw keuze. Mocht u onze glas in lood binnendeuren liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op het gebied van deuren. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen of mailen voor een advies met betrekking tot de aanschaf of montage van uw nieuwe glas in lood binnendeuren.