Menu

Inclusief montage

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van binnendeuren? Bij DecoDeur vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Wij kunnen u volledig ontzorgen, niet alleen met het leveren van binnendeuren inclusief glas, hang- en sluitwerk en deurbeslag, maar ook met inmeetservice en montage. Lees op onze pagina montage meer over de voordelen van onze montageservice en vraag de montage aan bij uw offerte aanvraag.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 2217

Waarom kiezen voor binnendeuren inclusief montage?

U kunt bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen voor nieuwe binnendeuren, en deze indien gewenst direct bestellen. Maar met alleen de aanschaf van een nieuwe binnendeur bent u er nog niet. Uw binnendeuren moeten natuurlijk ook worden afgehangen. En dat is niet zo eenvoudig, dat vereist vakmanschap. Uw nieuwe binnendeuren moeten uiteraard wel strak in het kozijn afgehangen worden, zodat binnenkomende tocht zoveel mogelijk beperkt wordt. Verder is het bij een binnendeur extra belangrijk dat het deurbeslag op de juiste manier gemonteerd wordt. En heeft u al nagedacht over hoe u uw oude deuren gaat afvoeren? Als u zich over dergelijke zaken geen zorgen wilt hoeven maken, dan is de aanschaf van nieuwe deuren inclusief montage zeker een aanrader. U betaalt dan een vaste prijs voor de aanschaf van uw deuren en het gebruik van onze eigen montageservice.

Ons assortiment binnendeuren inclusief montage

DecoDeur levert een indrukwekkend assortiment met binnendeuren in alle denkbare stijlen en afmetingen. U kunt tevens bij ons terecht voor een deur met kozijn inclusief montage. Met topmerken zoals Skantrae, Weekamp, Albo en Java bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast biedt DecoDeur onder haar eigen label een prachtig assortiment kwalitatieve deuren aan.

En wanneer u kiest voor een van onze deuren inclusief montage, dan bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. Het afhangen van binnendeuren is dagelijkse kost voor onze ervaren vakmensen, dus u kunt de werkzaamheden met een gerust hart aan hen overlaten. Tip: kijk eens bij onze uitgevoerde projecten om een beeld te krijgen van de montagewerkzaamheden van DecoDeur! Goed om te weten: naast binnendeuren leveren wij ook een breed assortiment voor- en achterdeuren. Ook hiervoor kunt u indien gewenst gebruik maken van onze montageservice.

Nieuwe binnendeuren inclusief montage kopen

Wilt u graag nieuwe binnendeuren inclusief montage kopen? Via DecoDeur kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, die u over het algemeen binnen 1 of 2 werkdagen van ons zult ontvangen. We begrijpen echter als geen ander dat veel mensen het prettig vinden om eerst even wat verschillende modellen ‘in het echt’ te bekijken. Indien dat ook voor u geldt dan nodigen we u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Maak even een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren om uw wensen voor uw nieuwe deuren inclusief montage door te kunnen spreken.