Menu

Meest verkocht

Met meer dan 2000 verschillende deuren in het assortiment is DecoDeur.nl dé deurenspecialist van Nederland. Bent u benieuwd welke van onze binnendeuren het meest populair zijn?
U ziet hier een overzicht van onze meest verkochte binnendeuren. Bekijk op uw gemak het aanbod en laat u inspireren door de mooiste binnendeuren van bekende merken als Albo, Weekamp, Skantrae en uiteraard de binnendeuren van ons eigen DecoDeur label!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 54

Onze meest verkochte binnendeuren

Bent u op zoek naar binnendeuren zonder glas, binnendeuren met glas of mooie schuifdeuren? Bij DecoDeur.nl heeft u keuze te over!
Of u nu een klassiek, modern, landelijk of industrieel interieur hebt, bij ons vindt u de perfecte binnendeuren.
Onze meest verkochte binnendeuren zijn van topmerken als Skantrae, Java en Weekamp. Daarmee bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit.

Afmetingen binnendeur en levertijden

De prijzen die bij de deuren vermeld staan, gelden voor standaardmaten tot een hoogte van 2315 millimeter en een breedte van 930 millimeter. Prijzen voor overige afmetingen kunnen wij u op aanvraag verstrekken. De levertijd van op maat gemaakte deuren bedraagt circa 9 tot 12 weken. Tegen een meerprijs zijn de deuren leverbaar binnen 3 tot 5 weken. Heeft u direct nieuwe binnendeuren nodig? En wilt u direct afrekenen? Kijk dan bij de binnendeuren direct bestelbaar. Deze kunt u al snel in huis hebben!

De Afhangservice van DecoDeur

Bij DecoDeur.nl hechten we veel waarde aan het verstrekken van een goede service. Daarom bieden we al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montageservice. Onze ervaren monteurs zorgen er dan voor dat uw binnendeuren op professionele wijze worden afgehangen. Het monteren van de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag is hier ook bij inbegrepen. Wilt u ook gebruik maken van deze afhangservice, dan kunt u dit aangeven door bij de offerte aanvraag ‘Ja’ te selecteren bij de optie montage deuren.

Populaire binnendeuren online bestellen

Onze meest populaire binnendeuren zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Mocht u ons assortiment toch liever van dichtbij willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van uw nieuwe binnendeuren. We vragen u om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Het is overigens ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Onze medewerkers helpen u graag!