Menu

Binnendeuren met glas

Wanneer u nieuwe binnendeuren gaat uitkiezen, is het aan te raden om rekening te houden met de lichtbelasting van de verschillende ruimtes. Met name bij donkere kamers kan het wenselijk zijn om deze van meer natuurlijk licht te voorzien. Binnendeuren met glas kunnen dan uitkomst bieden!

Binnendeuren met glas passen bij vrijwel alle soorten interieurstijlen en creëren een gevoel van ruimtelijkheid. Bekijk hieronder ons actuele aanbod en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 804

Ons assortiment binnendeuren met glas

Wij leveren binnendeuren met glas van kwalitatief hoogwaardige merken, waaronder Skantrae, Albo en Austria. Ook onder ons eigen label DecoDeur hebben we een ruim assortiment binnendeuren met glas op voorraad.

Onze binnendeuren met glas zijn in tal van uitvoeringen verkrijgbaar. Dat is het mooie aan glazen binnendeuren; u kunt er werkelijk alle kanten mee op. Heeft u behoefte aan veel licht, dan kunt u kiezen voor een binnendeur met een groot raam, of misschien zelfs een volledig glazen binnendeur. Wilt u liever niet te veel licht naar binnen laten, dan kunt u gaan voor een binnendeur met alleen ramen aan de bovenzijde. Er kan glas verwerkt worden in zwaaideuren, schuifdeuren en pivoterende deuren, en u kunt ze uiteraard ook met een breed scala aan andere materialen combineren. Afhankelijk van de deur die u kiest heeft u de keuze uit verschillende glassoorten, zoals bijvoorbeeld helder gehard glas, mat glas en facetglas. Wanneer u een lichtdoorlatende binnendeur wilt zonder uw privacy op te moeten geven, kunt u de deur bijvoorbeeld ook laten voorzien van gefigureerd glas. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij elke binnendeur met glas zijn ook bijpassende binnendeuren zonder glas verkrijgbaar.

Levertijden binnendeuren met glas

De prijzen die bij de bovenstaande deuren vermeld staan gelden uitsluitend voor de standaard afmetingen, met een hoogte tot 2315 millimeter en een breedte tot 930 millimeter. Voor alle overige afmetingen rekenen wij alternatieve prijzen, welke wij op aanvraag verstrekken. De levertijd voor onze binnendeuren met glas bedraagt circa 9 tot 12 weken. Tegen een meerprijs zijn de deuren leverbaar binnen 3 tot 5 weken.

Binnendeuren met glas online bestellen

Al onze binnendeuren met glas zijn heel simpel en snel online te bestellen. Ga hiervoor naar onze direct bestelbare binnendeuren. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of het nu gaat om de aanschaf of de montage van uw nieuwe binnendeuren, wij helpen u graag verder met een gedegen advies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Blaricum, waar u op uw gemak het assortiment van dichtbij kunt bezichtigen.