Menu

Binnendeuren zonder glas

Uw binnendeuren moeten qua stijl en design aansluiten bij de ruimtes die ze van elkaar scheiden. Maar er zijn ook een aantal praktische zaken die u in overweging mee moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan privacy. Dit is een belangrijke factor, met name als het gaat om slaapkamerdeuren en badkamerdeuren. Veel mensen kiezen bij dit soort ruimtes dan ook liever voor binnendeuren zonder glas. Hieronder treft u een compleet overzicht aan van al onze dichte binnendeuren.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 582

Ons assortiment binnendeuren zonder glas

Onze binnendeuren zonder glas zijn in tal van uitvoeringen verkrijgbaar. U heeft daarbij de keuze uit de beste merken, waaronder Skantrae, Weekamp en Svedex. Bij elke dichte deur zijn overigens ook bijpassende binnendeuren met glas verkrijgbaar. U kunt dus ook variëren door dezelfde binnendeur met én zonder glas te laten terugkomen.

Wat uniek is aan veel van de bovenstaande binnendeuren is het ontbreken van de zogenaamde verdoezelnaden (V-vormige naden) tussen de dorpels en deurstijlen. Dat levert niet alleen uiterst sterke verbindingen op, maar bovendien een mooie en strakke uitstraling.

Levertijden dichte binnendeuren

De prijzen die bij de bovenstaande deuren vermeld staan gelden voor standaardmaten tot een hoogte van 2315 millimeter en een breedte van 930 millimeter. Prijzen voor overige afmetingen kunnen wij u op aanvraag verstrekken. De levertijd bedraagt circa 9 tot 12 weken. Tegen een meerprijs zijn de deuren leverbaar binnen 3 tot 5 weken. Heeft u direct een nieuwe binnendeur nodig? Bekijk dan ons assortiment direct bestelbare binnendeuren.

Montageservice

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe binnendeuren op een professionele wijze worden afgehangen? Maak dan gebruik van onze montageservice! Hier is tevens de montage van scharnieren en deurbeslag bij inbegrepen. Wel zo makkelijk. Wilt u van de montageservice gebruik maken, dan hoeft u dit alleen maar aan te geven bij de offerte aanvraag. Wanneer u kijkt bij onze uitgevoerde projecten krijgt u een aardig beeld van wat DecoDeur dagelijks voor haar klanten doet.

Binnendeuren zonder glas online bestellen

Al onze binnendeuren zonder glas zijn direct online te bestellen via de webshop. We hechten bij DecoDeur.nl veel waarde aan een goede service, dus als u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van dichte binnendeuren, dan staan onze experts u graag te woord. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te bij onze showroom in Blaricum, waar u op uw gemak ons assortiment kunt bezichtigen. We vragen u wel om van tevoren even een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.