Menu

Deurstellen

Een brede hal, een ruime woonkamer en daartussen twee openslaande deuren. Dat is een mooie entree. Wanneer dit beter uitkomt, kunt u er uiteraard voor kiezen om een deur vast te zetten.
Deurstellen zijn ook leverbaar voor toepassing als schuifdeuren, ook wel Ensuite deuren genoemd. Met of zonder glas in lood. Schuifdeuren kunnen worden geleverd zonder slotgaten. Aan de onderzijde kan optioneel een groef gefreesd worden voor de ondergeleider. De deurstellen zijn in alle maten verkrijgbaar.

Treft u onderstaand niet het gewenste deurmodel aan? Het is ook mogelijk twee dezelfde enkele deuren te gebruiken als deurstel.

 

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 142

Ons assortiment deurstellen

Ons brede assortiment zorgt dat u voor elke interieurstijl passende deurstellen kunt vinden; of u nu op zoek bent naar een modern, klassiek, jaren 30, industrieel of tijdloos deurstel, we hebben het allemaal! Onze deurstellen zijn verkrijgbaar met of zonder glas of glas in lood. Schuifdeuren kunnen worden geleverd zonder slotgaten. Aan de onderzijde kan optioneel een groef gefreesd worden voor de ondergeleider. De deurstellen zijn in alle maten verkrijgbaar. U ziet het al, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een schitterend geheel

Om ervoor te zorgen dat u van uw binnendeuren en uw interieur een mooi geheel kunt creëren, leveren wij naast de deuren zelf ook bijpassende kozijnen, plinten, architraven en lambrisering. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al het denkbare deurbeslag.

Offerte aanvragen

Heeft u al een mooi deurstel op het oog? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat uiteindelijk de kosten zijn, met de juiste afmetingen en afwerking van uw keuze. Dat is een kwestie van even een offerte bij ons aanvragen. Na het selecteren van het gewenste deurstel kunt u alle specificaties selecteren, de juiste afmetingen van de deur(en) invoeren, en of u wel of geen gebruik wilt maken van onze montageservice. En ook inspirerend om te kijken naar onze uitgevoerde projecten, zodat u een goed beeld krijgt wat wij zoal aan deuren monteren. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Een offerte aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend!

Deurstellen online bestellen

Complete deurstellen zijn bij ons heel gemakkelijk online te bestellen. Voor deurstellen op maat kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht u ons assortiment liever eerst even van dichtbij willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Neem even contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder!