Menu

Eiken deuren

Een prachtige serie eiken binnendeuren! Deze eiken deuren voegen de nodige warmte toe aan uw woonsfeer. Moderne eiken binnendeuren die gemaakt zijn met ambachtelijke aandacht voor perfectie. De kenmerken degelijk en duurzaam passen bij deze binnendeuren, want deze eiken deuren zijn sterk en vormstabiel.

Bij de serie eiken deuren van het merk Eicq kunt u kiezen uit 3 soorten selecties eikenhout;
1. eerste keus premier eikenhout > op kleur geselecteerd waarin geen of nauwelijks noesten voorkomen
2. rustiek eikenhout > fraai getekend rustiek eikenhout waarin enige noesten en/of oneffenheden voorkomen
3. extra rustiek eikenhout > het ruige karakter van eikenhout is te zien door noesten en/of oneffenheden, maar het is ook te voelen!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 46

Prachtig assortiment eiken deuren

Wanneer u op zoek bent naar een eiken binnendeur, dan bent u bij DecoDeur aan het juiste adres! Of u een dichte eiken deur wenst, of een eiken binnendeur met glas, beide is mogelijk. Er zijn diverse standaard maten beschikbaar, maar mocht u een specifieke maatvoering nodig hebben, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De eiken deuren in een standaardmaat zijn leverbaar in circa vier werkweken. Wilt u een slotgat in de deur, of juist niet omdat u de deur als schuifdeur gaat gebruiken? Geef dit aan bij uw offerte aanvraag en wij houden er rekening mee!


Keuze uit verschillende selecties

Wat een groot voordeel is van deze massief eiken binnendeuren, is dat u bij het merk Eicq zelf kunt kiezen of u een robuuste selectie wenst of juist een eerste keus premier eikenhout. Of iets ertussen in. De robuuste uitvoering is qua look robuust, want er zijn diverse noesten en/of oneffenheden te zien in het eikenhout, maar ook kunt u deze voelen! Bij de eerste keus premier eikenhout is het eikenhout geselecteerd op een heel rustige uitstraling, waar in het eikenhout geen of nauwelijks noesten voorkomen. De keuze is aan u!

Montage eiken binnendeuren

Mocht u de montage van deze mooie massief houten deuren willen uitbesteden, dan is DecoDeur hier ook de juiste partij voor! Wij kunnen dit voor u doen vanaf 3 binnendeuren en komen indien nodig de eiken deuren ook bij u inmeten. Wij werken met ervaren monteurs en zullen de klus netjes voor u uitvoeren. Dus niet alleen voor de massief eiken binnendeuren kunt u bij ons terecht, maar wij kunnen ook het gehele traject tot en met de montage voor u regelen! Bij het aanvragen van de offerte kunt u aangeven als u van onze montageservice gebruik wilt maken. En heeft nu verder nog vragen? Bel ons gerust tijdens kantooruren, onze vakkundige verkoopmedewerkers staan u altijd vriendelijk te woord!