Menu

Toogdeuren

Toogdeuren zijn deuren met een ronde bovenkant, of deuren die voorzien zijn van aan de bovenzijde afgeronde panelen of glasplaten. Dit type deuren is vooral in klassieke en landelijke interieurs een populaire keuze, maar kan ook uitstekend in een tijdloos interieur worden toegepast. Hieronder ziet u ons assortiment binnendeuren met een toog. Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod en laat u inspireren!


Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 73

Ons assortiment toogdeuren

Ons assortiment toogdeuren bestaat uit dichte paneeldeuren, paneeldeuren met glas en glazen deuren, van topmerken als Skantrae, Svedex, Weekamp en natuurlijk ook ons eigen merk. Daarmee bent u verzekerd van een prima kwaliteit! U heeft de keuze uit verschillende togen, zoals een Zaanse toog, een halve toog en een hele toog. U kunt het aanbod eenvoudig filteren op uitvoering, stijl, aantal panelen, glasopening(en), merk, serie en prijs, zodat u snel een toogdeur vindt die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Wel zo makkelijk!

Offerte aanvragen

Bij het aanschaffen van één of meerdere binnendeuren wilt u natuurlijk wel precies weten waar u aan toe bent wat kosten betreft. Gelukkig is het aanvragen van een offerte zo geregeld bij DecoDeur! Na het selecteren van de gewenste deur kunt u de specificaties selecteren, zoals bijvoorbeeld het soort profiel, het soort panelen en het soort glas dat u wilt. Ook kunt u de juiste afmetingen van de deur(en) invoeren, en of u wel of geen gebruik wilt maken van onze Montageservice. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van ons.

Toogdeuren online bestellen

Ook toogdeuren zijn via DecoDeur.nl heel snel en gemakkelijk online te bestellen. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, die u binnen 24 uur van ons zult ontvangen. Betalen doet u veilig via de betaalmethode die u het prettigst vindt. Wij begrijpen echter maar al te goed dat veel van onze klanten de deuren eerst even ‘in het echt’ willen bekijken. En dat kan gewoon, bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van toogdeuren. Maak wel even een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.