Menu

Vlakke binnendeuren

Vlakke binnendeuren, zoals HPL deuren en boarddeuren, staan geweldig in een modern en/of minimalistisch interieur. Onderstaand de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van vlakke binnendeuren. Bekijk het assortiment en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 96

Ons assortiment vlakke binnendeuren

Op deze pagina ziet u onze vlakke binnendeuren van topmerken als Austria, Albo en Skantrae. Daarmee bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit! Onze boarddeuren zijn leverbaar met diverse vullingen en ook in brandvertragende uitvoeringen. Uiteraard verkrijgbaar in opdekmodel of stomp model. De opdekdeuren zijn veelal reeds afgelakt. U kunt ook kiezen voor HPL deuren in houtdecor en kleurdecor. HPL deuren zijn vlakke binnendeuren die voorzien zijn van een hardkunststof (HPL) deklaag, veelal met extra robuuste kantlatten. HPL deuren staan bekend om hun stoot- en krasvaste eigenschappen, en zijn dan ook uitstekend geschikt voor ruimtes waar de binnendeuren intensief worden gebruikt. Ook onze HPL deuren zijn in een brandvertragende uitvoering verkrijgbaar. Bij elke deur treft u een tabblad aan waar de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur-/houtdecor te vinden zijn. Indien u interesse heeft, kunnen wij u een kleurstaal doen toekomen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van bijpassende kozijnen en plinten.


Maak gebruik van onze Montageservice!

Heeft u geen tijd of zin om uw nieuwe vlakke binnendeuren zelf af te hangen? Bij DecoDeur is dat geen probleem! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montageservice. Onze ervaren monteurs zorgen er dan voor dat uw binnendeuren op professionele wijze worden afgehangen. Ook het monteren van de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag is bij deze dienst inbegrepen. Wenst u van de Afhangservice gebruik te maken, dan kunt u dit aangeven bij de offerte aanvraag. Kijk ook eens bij onze uitgevoerde projecten om te zien wat voor mooie projecten DecoDeur zoal gedaan heeft bij haar klanten.


Vlakke binnendeuren online bestellen

Onze vlakke binnendeuren zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Mocht u ons assortiment toch liever van dichtbij willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien u daar behoefte aan heeft, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van vlakke binnendeuren. We vragen u om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Het is overigens ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!