Bruynzeel offerte actie zomer 2017 vs 2 brede banner SEPT 

Bruynzeel maatwerk voordeuren

Heeft u een huis waarvan de opening van de voordeur afwijkt van de standaard maatvoeringen? Wij hebben uiteraard ervaring met voordeuren die op maat gemaakt worden. Op deze pagina treft u het maatwerkprogramma van Bruynzeel aan, verdeeld in verschillende stijlen. Een bredere voordeur voor bijvoorbeeld een klassiek herenhuis. Een extra hoge voordeur in lijn met de strakke vormgeving van een nieuw huis. Alles kan tot een maximaal formaat van 1100mm breed x 2500mm hoog. Bij elk deurmodel hebben wij de specifieke kenmerken vermeld en kunt u bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte een keuze maken uit tal van bewerkingen als voorbehandeling, tochtvaldorpel, briefsleuf etc.

Daarnaast bieden wij een Afhang Service door heel Nederland. Om al het werk uit handen te nemen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw voordeur op een professionele wijze afgehangen wordt. Bijbehorende scharnieren en deurbeslag kunnen wij u eveneens leveren en montage hiervan behoort uiteraard tot deze service.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor uitgebreid advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Klik op de gewenste categorie voor alle verschillende deurmodellen: