Menu

Buitendeuren met glas

Bent u op zoek naar een buitendeur met glas? Dan bent u bij DecoDeur aan het juiste adres! Van een volledig glazen buitendeur of een overwegend dichte buitendeur met raam, er is van alles mogelijk. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar klassiek, modern, retro, jaren ’30, industrieel, landelijk of tijdloos – alle stijlen zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Bekijk op uw gemak ons online aanbod en laat u inspireren door onze stijlvolle glazen buitendeuren!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 871

Waarom kiezen voor een buitendeur met glas?

Kiest u voor een buitendeur met glas, dan profiteert u van:

 • Een stijlvolle uitstraling
  Glazen buitendeuren geven uw woning zowel aan de binnen- als buitenkant een elegante, geraffineerde uitstraling. Hoe meer licht er van buiten naar binnen valt, hoe ruimtelijker uw woning aanvoelt.

 • Meer daglicht in huis
  Met glazen buitendeuren valt er veel meer daglicht naar binnen. Dit is niet alleen gunstig voor uw stemming maar ook voor uw gezondheid; voldoende blootstelling aan daglicht bevordert de slaap en productiviteit en is noodzakelijk voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam.

 • Verbeterde energie-efficiëntie
  Door meer daglicht naar binnen te laten heeft u gedurende de dag minder (of misschien helemaal geen) kunstlicht meer nodig in huis. Daardoor kunt u besparen op uw maandelijkse energiekosten. Glazen buitendeuren met isolatieglas helpen daarnaast om warmteverlies in de winter te beperken, waardoor u tevens minder hoeft te stoken.

Ons assortiment glazen buitendeuren

DecoDeur levert een ruim assortiment met glazen buitendeuren. Zo kunt u bij ons terecht voor achterdeuren, terrasdeuren en voordeuren met glas, maar ook voor glazen balkondeuren. Daarnaast zijn er veel verschillende materialen mogelijk, van hardhoutsoorten zoals merbau tot onderhoudsvriendelijk TriComfort. Met topmerken zoals Skantrae, Austria en Java, aangevuld met buitendeuren van ons voordelige DecoDeur huismerk, is er voor elke situatie en elk budget een passende oplossing te vinden.

Welke glassoort voor een glazen buitendeur?

Afhankelijk van het gewenste type buitendeur met glas zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van glassoorten. Vrijwel al onze buitendeuren met glas worden standaard voorzien van gehard veiligheidsglas. Dit is ongeveer vijf keer zo sterk als gewoon glas, waardoor de kans dat het breekt bij impact tot een minimum beperkt wordt. Gehard veiligheidsglas is er in verschillende varianten:

 • Helder glas
  Helder glas, ook wel blank glas genoemd, is volledig transparant en zorgt voor een maximale lichtinval. Deze glassoort wordt voornamelijk toegepast bij terras- en achterdeuren.

 • Mat glas
  Mat glas zoals nevelglas laat wel licht door, maar voorkomt dat men van buiten naar binnen kan kijken. Dit is een uitstekende optie voor buitendeuren op plekken waar meer inkijk is en draagt bij aan het waarborgen van uw privacy.

 • Sierglas
  Sierglas is een verzamelnaam voor verschillende glassoorten waarmee u een decoratieve touch aan uw buitendeur kunt geven, terwijl er toch voldoende licht naar binnen valt. Enkele voorbeelden van sierglas zijn rookglas, gekleurd glas en glas in lood.

Glazen buitendeur kopen

Een glazen buitendeur kopen? Dat regelt u bij DecoDeur heel eenvoudig online. Als specialist op het gebied van binnen- en buitendeuren weten we echter dat veel mensen het prettig vinden om zich eerst rustig te oriënteren. U bent dan ook van harte welkom bij de DecoDeur showroom in Blaricum. Neem van tevoren even contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. En kijk ook eens voor meer inspiratie op onze pagina uitgevoerde projecten!