Menu

Buitendeuren op maat

Wanneer we het hebben over buitendeuren, dan denken veel mensen meteen aan de voordeur. Maar buitendeuren omvatten alle deuren die uw woning met de buitenwereld verbinden. Daaronder vallen dus ook terras- en achterdeuren, balkondeuren en garagedeuren. Buitendeuren zijn heel bepalend voor de uitstraling van het exterieur én het interieur van uw woning, dus u mag hier best hoge eisen aan stellen! Mocht u uw perfecte buitendeur nog niet gevonden hebben, dan kunt u bij DecoDeur een buitendeur op maat laten maken. 

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 958

Ik wil een buitendeur laten maken, waar moet ik rekening mee houden?

Een buitendeur laten maken betekent dat u eerst een helder idee moet hebben van uw wensen en behoeften. Afgezien van het feit dat een buitendeur moet passen bij de bouwstijl van een woning, zijn er nog een aantal andere belangrijke aandachtspunten. Zo moet u ook nadenken over de inbraakveiligheid, de lichtinval en uw privacy. Buitendeuren met goede thermisch isolerende eigenschappen zijn in elke woning wenselijk, zeker met het oog op almaar stijgende energieprijzen. Maar ook geluiddempende eigenschappen zijn iets om in uw overweging mee te nemen, zeker als het gaat om woningen in grote steden en langs drukke (spoor)wegen.

Wat zijn de mogelijkheden voor  het op maat maken van een buitendeur?

DecoDeur biedt een zeer uitgebreid assortiment met voordeuren, terrasdeuren, achterdeuren, balkondeuren en garagedeuren, in vele soorten, maten en stijlen. Wanneer u echter zeer specifieke wensen heeft met betrekking tot een buitendeur, dan kunt u bij ons een buitendeur op maat laten maken. Dit kan aan de hand van uw eigen ontwerp, maar het is ook mogelijk om een van de buitendeuren in ons assortiment als basis te nemen en deze naar uw wensen aan te passen. Uiteraard denken wij graag met u mee om de perfecte buitendeur op maat te realiseren. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice. Wij kunnen onder andere uw nieuwe buitendeur afhangen, het hang- en sluitwerk monteren en eventueel uw oude buitendeur afvoeren. Wanneer u inspiratie wilt opdoen, ga dan even naar onze uitgevoerde projecten

Wat zijn de maten van een buitendeur?

Wilt u een buitendeur laten maken om uw huidige buitendeur te vervangen, dan kunt u simpelweg de afmetingen van de oude deur als uitgangspunt nemen. Als u echter een ander kozijn laat plaatsen (bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan een ruimere deuropening), dan zult u de buitendeur opnieuw moeten inmeten. Wilt u het inmeten van uw nieuwe buitendeur op maat toch liever aan een professional overlaten? Dat is geen probleem; indien wij de buitendeuren voor u mogen komen monteren, komen wij graag uw deuren inmeten op locatie.

Wat kost een buitendeur op maat?

De kosten van een buitendeur op maat laten maken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de gewenste materialen, de afwerking en uw keuze voor het deurbeslag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Buitendeur op maat bestellen

Wilt u een buitendeur op maat bestellen maar eerst wat inspiratie opdoen? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum.