Menu

Dubbele buitendeuren

Dubbele buitendeuren zijn ideaal wanneer u behoefte heeft aan een ruimere doorgang. En wie kiest voor dubbele buitendeuren met glas, kan ook het buitenleven naar binnen halen en tegelijkertijd profiteren van meer lichtinval. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment dubbele buitendeuren van DecoDeur en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 21

Ons assortiment dubbele buitendeuren

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne, industriële, landelijke of eigentijdse dubbele buitendeur - bij DecoDeur vindt u dubbele buitendeuren in alle denkbare stijlen, soorten en maten. Wij verkopen uitsluitend dubbele buitendeuren van gerenommeerde merken zoals Java, Weekamp en Albo, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Naast een ruim aanbod met dubbele voordeuren, welke garant staan voor een bijzonder indrukwekkende entree, leveren wij uiteraard ook dubbele terrasdeuren, zowel met als zonder glas. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan openslaande deuren of ruimte wilt besparen met schuifdeuren, er zijn volop mogelijkheden. Ook voor dubbele garagedeuren kunt u bij ons terecht.

Wat kost een dubbele buitendeur?

Hoe duur is een dubbele buitendeur? Dat is afhankelijk van onder andere het deurtype, het materiaal en de deurdikte. Indien u benieuwd bent naar de kosten van een specifieke dubbele buitendeur, kunt u op de betreffende productpagina de gewenste opties selecteren en meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u de offerte snel ontvangt in uw mailbox.

Het is ook mogelijk om buitendeuren op maat te laten maken, bijvoorbeeld op basis van uw eigen ontwerp. In dat geval dient u rekening te houden met eventueel een iets hogere prijs en een wat langere levertijd. Daar krijgt u echter wel een dubbele buitendeur voor terug die tot in de kleinste details aan uw wensen voldoet!

Hoe kan ik het beste mijn dubbele buitendeur beveiligen?

Dubbele buitendeuren, en dan met name openslaande tuindeuren die zich aan de achterzijde van de woning bevinden, kunnen een aantrekkelijk entreepunt voor inbrekers zijn. Gelukkig kunt u uw dubbele buitendeur met een aantal simpele maatregelen uitstekend beveiligen. Wij adviseren om dubbele achterdeuren altijd te voorzien van:

Een driepuntsluiting, oftewel één slot dat de deur op drie punten tegelijk sluit;
Een SKG*** veiligheidscilinder;
- SKG-gecertificeerde veiligheidsscharnieren wanneer de deuren naar buiten opengaan;
Anti-kerntrekbeslag, dat ontworpen is om te voorkomen dat het slot met cilinder en al uit de deur kan worden getrokken.

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met een persoonlijk advies over het juiste hang- en sluitwerk voor uw dubbele buitendeuren.

Buitendeur dubbel kopen

Via DecoDeur.nl kunt u eenvoudig online een nieuwe dubbele buitendeur bestellen. We begrijpen echter als geen ander dat veel mensen het prettig vinden om zich eerst even rustig te oriënteren. Ter inspiratie kunt u ook altijd even onze uitgevoerde projecten bekijken. Wilt u onze buitendeuren ook graag van dichtbij bewonderen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Blaricum. Ook als u behoefte heeft aan een deskundig advies op maat is het raadzaam om eens bij ons langs te komen. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.