Menu

Weekamp buitendeuren

Wanneer u zich gaat oriënteren op de aanschaf van een of meerdere buitendeuren, dan wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een degelijke en duurzame kwaliteit. Bij DecoDeur werken we al jarenlang samen met de vakmensen van het merk Weekamp. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod Weekamp buitendeuren en laat u overtuigen door de mooiste buitendeuren van Nederlandse bodem!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 380

Waarom kiezen voor een Weekamp buitendeur?

De geschiedenis van Weekamp gaat terug naar 1978, toen Henk en Jan Weekamp een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart begonnen. In 1985 besloten de broers zich volledig te gaan focussen op deuren. Dat bleek een slimme zet, want Weekamp Deuren is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende deurfabrikanten van Nederland. Weekamp buitendeuren worden gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit, oogstrelende designs en aandacht voor aspecten zoals duurzaamheid, inbraakveiligheid en isolatie. Daarnaast hecht het Nederlandse veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn ze constant op zoek naar manieren om hun impact op het milieu verder te reduceren. Zo werken ze al sinds 2005 met watergedragen verf in plaats van alkydverf, wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout en wordt het resthout dat tijdens het productieproces van de deuren overblijft zoveel mogelijk hergebruikt.

Ons assortiment Weekamp buitendeuren

DecoDeur biedt u een uitgebreid assortiment met Weekamp buitendeuren. Zo kunt u bij ons terecht voor Weekamp voordeuren in diverse soorten en maten. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een dichte voordeur, een klassieke roosterdeur of een voordeur met glas, u kunt met Weekamp echt alle kanten op. Naast voordeuren leveren wij ook Weekamp tuin- en terrasdeuren. Deze zijn vervaardigd uit merbau, een bijzonder sterke en duurzame hardhoutsoort, en zijn eveneens leverbaar in een breed scala aan uitvoeringen – zowel met als zonder glas. Een groot deel van de Weekamp buitendeuren is overigens direct uit voorraad leverbaar.

Behalve voor Weekamp buitendeuren kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor Weekamp binnendeuren.

Kan ik een Weekamp buitendeur op maat laten maken?

Jazeker! Als trotse leverancier van Weekamp buitendeuren biedt DecoDeur u de mogelijkheid om gebruik te maken van het maatwerkprogramma. Hiermee heeft u alle vrijheid om uw nieuwe Weekamp buitendeur volledig naar uw specifieke wensen en behoeften aan te passen. Zo kunt u naast de afmetingen ook de houtsoort, de deurdikte en de draairichting bepalen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende soorten isolatieglas en veiligheidsbeslag waar u uit kunt kiezen. Voor een Weekamp buitendeur op maat dient u wel rekening te houden met een langere levertijd.

Buitendeur Weekamp kopen

Heeft u interesse in een buitendeur van Weekamp maar wilt u het aanbod graag eerst even ‘in het echt’ bewonderen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Onze ervaren medewerkers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met Weekamp buitendeuren en kunnen u uiteraard ook van een deskundig en persoonlijk advies voorzien.