Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Dubbele voordeuren

U bent op zoek naar een dubbele voordeur? In het uitgebreide assortiment van DecoDeur vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! We hebben een mooie collectie dubbele voordeuren die direct uit voorraad leverbaar zijn, maar in principe kan bijna elk model voordeur als dubbele voordeur geleverd worden. Onderstaand treft u een aantal van de mogelijkheden aan.

Ons assortiment dubbele voordeuren


DecoDeur biedt u de mooiste dubbele voordeuren van merken als Weekamp, Java en Albo. Ook van ons eigen merk zijn een aantal dubbele modellen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor dichte voordeuren, voordeuren met glas en voordeuren met een rooster. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke, moderne of tijdloze dubbele voordeur, of een voordeur de stijl van de jaren 30, het is allemaal mogelijk! Ondanks het feit dat wij zo’n 2000 deuren in ons assortiment hebben, kan het natuurlijk zijn dat u iets specifieks in gedachten heeft. In dat geval kunt u overwegen om een dubbele voordeur op basis van uw eigen ontwerp te laten maken.

Opties voor dubbele voordeuren


Bij elke uitvoering vindt u een uitgebreide productomschrijving, en kunt u bij de offerte aanvraag een keuze maken uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een briefsleuf laten monteren, of de deur door ons laten voorbehandelen. Wilt u dat wij uw dubbele voordeur alvast in de grondverf zetten of voorlakken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor dubbele deuren is een speciale meerpuntsluiting verkrijgbaar, welke wij vooraf voor u kunnen infrezen. Daarnaast kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze Afhangservice. Op basis van de gekozen opties kunnen wij u een aantrekkelijke offerte toesturen.

Dubbele voordeuren online bestellen


Heeft u al een mooie dubbele voordeur op het oog? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij DecoDeur.nl! Mocht u onze collectie voordeuren liever eerst van dichtbij willen bewonderen, dan nodigen we u graag uit om eens langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, en kunnen onze ervaren medewerkers u helpen met een deskundig advies. We vragen u wel om van tevoren even contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Op die manier weten we zeker dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Een goede service staat bij ons namelijk ook in het vaandel!