Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Garagedeuren

De garagedeuren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. Garagedeuren kunnen afhankelijk van het model geleverd worden in massief Merbau of in TriComfort. 

De Merbau garagedeuren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van deze garagedeuren zijn opgebouwd uit massief hardhout met watervaste bossingpanelen. Deze toplaag zorgt voor een strak, watervast, makkelijk verwerkbaar oppervlak. Standaard leveren wij deze deuren in 4 cm dikte Voor extra isolatie kunt u ook kiezen voor 5,4 cm dikte.

TriComfort® deuren bestaan uit hardhouten randhout en een geïsoleerde kern met Medite® Tricoya® Extreme toplaag voor een strak en glad oppervlak. Standaard worden de deuren geleverd me een dikte van 4 cm dikte. op aanvraag kunnen deze ook in 54mm dikte geleverd worden.

Beslag, sloten, scharnieren en kozijnen voor deze deuren dienen los bijbesteld te worden. De deuren zijn nog niet voorzien van slotgat. De deuren worden in witte aflak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp garagedeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie. 

Deze deuren zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 


Garagedeuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek behoren tot de mogelijkheden, U kunt van ons u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van bestaande deuren met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij DecoDeur!

Wij kunnen voor u de volledige deuren desgewenst voor u kant-en-klaar maken en in de juiste eindkleur met onze montage service monteren wij ze in uw woning.