Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

DC NR 13

DC NR 13
DC NR 13
Nieuw -20 %
DC NR 13
DC NR 13
DC NR 13
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
Luxe paneeldeur met glas > gelijkend aan originele Bruynzeel paneeldeur met glas
- massief hout met een MDF toplaag
- gelamineerde stijlen en dorpels met V naad
- facet profiel met vlakke panelen
- keuze uit diverse glassoorten
- leverbaar in alle maten
- stompe of opdek uitvoering
- garantie 6 jaar
€ 338,12
€ 422,65
Excl. BTW: € 279,44

Kies variant:

Bestellen

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.

Deze luxe DecoDeur binnendeur DC NR 13 is leverbaar tot een maximale maat van 1230mm breed en 2600mm hoog.
Levertijd bedraagt circa 9 tot 12 werkweken. Tegen meerprijs leverbaar binnen circa 4 werkweken.

Dit deurmodel is gelijkend aan de Bruynzeel paneeldeur met glas welke voorheen aangeboden werd in de serie jaren 30 authentiek. Helaas heeft Bruynzeel onlangs besloten om te stoppen met de productie van de binnendeuren en willen wij deze prachtige paneeldeuren toch aan blijven bieden, maar dan onder ons eigen label!

Bijzonderheden van dit deurmodel:
- standaard voorzien van een facet profiel en vlakke panelen 
- V-naad tussen de dorpels en stijlen.

Massieve paneeldeuren van hoge kwaliteit en afwerking met gelamineerde gevingerlaste stijlen en dorpels, totaal 39mm dik. De panelen zijn vervaardigd van massief MDF. Deze MDF-deklaag zorgt voor een strak, makkelijk verwerkbaar oppervlak, wat de eindafwerking sterk vereenvoudigd. De deuren worden met een witte grondverf voorbehandeld.

Alle deuren zijn standaard voorzien van slotgat/voorplaat boring Nemef 1200. Wanneer u geen slotgaten wenst, is dit ook mogelijk. De opdekdeuren worden standaard voorzien van twee paumellegaten. Opdekdeuren met de hoogte van 2315mm worden standaard voorzien van drie paumellegaten. Stijlbreedte is 115mm inclusief profiel. Vanaf deurhoogte 2315mm is stijlbreedte inclusief profiel 130mm.

De vermelde prijs is exclusief glas, omdat dit afhankelijk is van uw glaskeuze. Vanaf deurhoogte 2315mm wordt een meerprijs berekend. In de offerte zullen wij de betreffende kosten opnemen.

Garantie: 6 jaar

Alle deuren zijn ook als schuifdeur leverbaar.


Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van DecoDeur.Wat is het verschil tussen een stompe en een opdekdeur?

Er zijn twee soorten binnendeuren: stompe en opdekdeuren. Een stompe deur valt geheel IN het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren.
Een opdekdeur valt gedeeltelijk OP het kozijn (opdekrand) en is daarom altijd wat naar voren geplaatst. Een opdekdeur wordt bovendien met speciale paumelle scharnieren afgehangen.

Hoe bepaalt u de maat van een deur?

Voor stompe deuren neemt u de maat van uw oude deur of meet u de binnenkant van uw kozijn (sponningmaat). Voor de juiste maat dient er 5mm van de sponningmaat te worden afgetrokken. Voor opdekdeuren meet u de breedte maat ZONDER opdekrand en de hoogte MET opdekrand. U neemt hiervoor de sponningmaat van het kozijn en telt 12mm bij de hoogtemaat op.

Kenmerken van de opdekdeur

Een opdekdeur is vooral geschikt als binnendeur en kan beter niet als buitendeur gebruikt worden. Dit omdat een opdekdeur door de manier van plaatsing op een eenvoudige wijze te forceren is en dus zeer inbraakgevoelig is. Deze deur is namelijk gedeeltelijk op het kozijn geplaatst.
Een opdekdeur wordt met name toegepast bij stalen binnendeurkozijnen. Vooraf moet bepaald worden welke draairichting de opdekdeur heeft, dit in verband met de toepassing van de speciale scharnieren. Alle binnendeuren in het assortiment van DecoDeur zijn in zowel de stompe als opdekuitvoering te verkrijgen.

De draairichting van de opdekdeur

Bij opdekdeuren is de draairichting van belang omdat het slotgat en de paumellegaten al zijn voorgeboord.
Hoe bepaalt u de draairichting: ga aan de kant staan, waarbij u de deur naar u toe trekt bij het openen:
1. Zijn de scharnieren aan de linkerkant geplaatst? Dan is de deur linksdraaiend
2. Zijn de scharnieren aan de rechterkant geplaatst? Dan is deur is rechtsdraaiend.

Standaard hoogte paumelleboringen opdekdeur

Alle opdekdeuren worden standaard voorzien van paumelleboringen.
Deuren van 201,5 en 211,5cm hoogte worden van 2 paumelleboringen voorzien. Een deur van 231,5cm hoogte krijgt 3 paumelleboringen.
Hoogte paumelleboringen, gemeten van bovenzijde deur inclusief opdekrand: 201,5cm deur: 236mm en 1736mm. 211,5cm deur: 336mm en 1836mm. 231,5cm deur: 336mm, 536mm en 2036mm.

LET OP: bij afwijkende hoogtes voor paumelleboringen dient u dit bij opdracht altijd aan ons op te geven.

Insteeksloten
Elke binnendeur kan worden voorzien van een infrezing voor het insteekslot. Eigenlijk is de naam slot niet helemaal juist. De naam slot suggereert dat je de deur dan op slot kan doen, dit is echter niet altijd het geval.

Insteeksloten kunnen variëren in uitvoering en gebruikerswensen. Er zijn loopsloten, badkamer of toiletsloten (ook wel wc sloten of vrij bezet sloten), meterkastsloten en dag- en nachtsloten.
Met een loopslot kan een binnendeur gemakkelijk geopend en gesloten worden. Dit type slot heeft alleen een zogenaamde dagschoot en daarom is het niet mogelijk om de deur op slot te draaien. Voor de deur van de woonkamer naar bijvoorbeeld de hal is dit het meest toegepaste slot.
Wanneer je een deur wilt bedienen met een deurkruk EN de ruimte wel wilt kunnen afsluiten, is een dag- en nachtslot uitermate geschikt. Bij dit slot zit een nachtschoot, waarmee je door middel van een cilinder of traditionele sleutel de deur kunt afsluiten. Wanneer u dit slot nodig heeft, geef dat dan aan bij het aanvragen van uw offerte.

Voor een toilet- of badkamerdeur kunt u een toiletslot toepassen. Dit insteekslot heeft een dag- en nachtschoot, maar de nachtschoot is maar van één kant te bedienen.
Dan is er ook nog een kastslot verkrijgbaar en het kastslot heeft alleen een nachtschoot. Dit slot wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een meterkast, waar geen deurkruk toegepast wordt.

Wij kunnen de gewenste sloten aan u leveren. De sloten zijn er in diversen uitvoeringen. Standaard sloten zijn sloten met een zogenaamde schoot. Deze schoot valt in het kozijn. Sloten hebben een voorplaat die veelal van RVS is maar ook in zwart geleverd kunnen worden.
Daarnaast worden de magneetsloten steeds populairder. Bij deze sloten steekt de deurschoot niet uit. De schoot wordt door de magneet uitgetrokken in het kozijn op het moment dat de deur gesloten wordt. Dit is zowel praktisch, daar de schoot niet uitsteekt en je er niet achter kunt blijven hangen, als ook een chique en moderne oplossing.

We kunnen alle soorten en uitvoeringen van sloten leveren. Bij de optie Insteeksloten hebben we de meest verkochte soorten opgenomen. Wanneer u een ander type insteekslot wenst, vermeldt dit dan bij de offerteaanvraag. Uiteraard kunt u onze verkoopmedewerkers ook vragen naar de mogelijkheden.

Profielen met bijpassende panelen

Onderstaand ziet u de verschillende profielen en panelen waaruit u kunt kiezen.
De meest gebruikte profielen zijn het M-profiel, kraal-profiel en het haakse profiel. Op de andere profileringen geldt een meerprijs, welke vermeld wordt bij de opties.

Tevens kunt u bij 'Panelen' kiezen uit een vlak of een standaard (bossing) paneel. Op aanvraag zijn er ook andere panelen beschikbaar. U kunt dit aangeven in het veld 'Opmerkingen' van de offerte aanvraag.

Klik op de afgebeelde profiel/paneel combinaties om de verschillen goed te zien:

Profielen bij glasdeuren.

Onderstaand ziet u de verschillende profileringen waaruit u kunt kiezen.

Meest gebruikte profielen zijn het M-profiel, Kraal-profiel en het haakse profiel. De andere profielen hebben een meerprijs. Deze meerprijs vindt u ook terug bij de beschikbare opties onder profiel. Tevens heeft u bij de beschikbare opties om te kiezen uit een vlak of een standaard paneel.

Op aanvraag zijn er ook andere panelen beschikbaar. Neemt u hiervoor contact op met onze verkoop afdeling.

Keuze uit diverse glassoorten
Dichte deuren zorgen voor privacy in huis. Deuren met glas maken een ruimte groter en zorgen voor meer lichtinval.

Om lichamelijk letsel bij onverhoopte breuk te voorkomen, zijn alle varianten glas  speciaal gehard veiligheidsglas. Gehard glas is sterk en wanneer het stuk gaat brokkelt het, in plaats van dat het in splinters uiteen valt zoals bij ongehard glas het geval is.
Voor deuren met glas, wat lager geplaatst wordt dan 850mm vanaf de onderkant van de deur, dient volgens de NEN-norm altijd gehard of veiligheidsglas toegepast te worden.

U kunt een keuze maken uit de volgende glassoorten:
helder glas, mat glas, helder facet glas en mat facet glas.


Montageservice door heel Nederland!
Om al het werk uit handen te nemen, kan DecoDeur ervoor zorgen dat uw binnendeuren op een professionele wijze afgehangen worden.
Wij kunnen de montage voor u verzorgen vanaf 3 binnendeuren.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:
- inmeten van de deuren op locatie
- demonteren van uw huidige binnendeuren
- op maat maken en pas en arm schaven van uw nieuwe binnendeuren
- deelbewerkingen maken zoals standaard scharnierinkrozingen, slotgaten, etc.
- binnendeurkozijnen plaatsen
- binnendeuren monteren in bestaande of nieuwe kozijnen
- binnendeuren monteren met verdekte scharnieren (optioneel)
- monteren glas in deur(en)
- monteren deurbeslag en hang- en sluitwerk
- afvoeren van uw oude deuren (optioneel).

U hoeft uw deuren dan zelf alleen nog af te lakken in de door u gewenste kleur, wanneer deze in grondverf geleverd worden.

Op basis van uw NAW-gegevens en het aantal binnendeuren maken wij vrijblijvend een offerte voor montage.
Bij een groter aantal deuren kunnen wij de deuren eventueel ook van tevoren komen inmeten.

Kijk eens bij onze Uitgevoerde projecten om te zien wat DecoDeur voor u kan betekenen op het gebied van montage.

Heeft u nog vragen omtrent onze montageservice?
Neem gerust even contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.