Menu

Kozijnen en plinten

Of het nu gaat om binnendeuren, voordeuren of achterdeuren, de kozijnen en plinten zijn zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw woning. De juiste plinten en kozijnen zorgen voor een mooi geheel met een nette afwerking.
Als dé deurspecialist van Nederland leveren wij alle soorten kozijnen, plinten, lambriseringen en deurlijsten. Bekijk hieronder het assortiment en profiteer van het grootste aanbod!


Handig om te weten over kozijnen en plinten

Mensen die wat extra kleur in huis willen, hebben vaak de neiging om de deurkozijnen een kleurtje te geven. Dat is lekker makkelijk, omdat de oppervlakte van een kozijn kleiner is dan die van de muur of de deur zelf. Maar het accentueren van deurkozijnen kan er door het lijnenspel voor zorgen dat het geheel al snel te druk oogt. Daarom is het meestal vaak beter om de deurkozijnen in de kleur van de muur te verven, en de deur zelf een kleurtje te geven. Dit creëert meer rust in de ruimte.

Ons assortiment kozijnen en plinten

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige deurkozijnen van topmerken als Austria en Bruynzeel. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen. U kunt het aanbod gemakkelijk filteren op merk, breedte en prijs, zodat u snel het juiste kozijn kunt vinden. Het is tevens mogelijk om meerdere producten uit de webshop te selecteren en deze met elkaar te vergelijken. Ook op het gebied van plinten heeft u volop keus; zo leveren wij basisplinten, klassieke plinten en moderne plinten in verschillende hoogtes. Deze zijn gemaakt van MDF en wit omlijst, en kunnen eenvoudig in de gewenste kleur worden afgewerkt. Verder vindt u bij ons een ruime keuze in stijlvolle lambriseringen en architraven (deurlijsten) voor binnendeuren. Kortom, alles wat u maar nodig kunt hebben voor een nette afwerking!

Kozijnen en plinten online bestellen

Al onze kozijnen en plinten zijn direct online te bestellen. En doordat wij vrijwel alle producten op voorraad hebben, kunnen wij doorgaans zeer snel leveren. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van onze producten, dan staan onze medewerkers u graag te woord; wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de DecoDeur showroom in Blaricum, waar u het complete assortiment kozijnen en plinten van dichtbij kunt bezichtigen. We adviseren om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.