Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Meest verkochte binnendeuren

Met meer dan 2000 verschillende deuren in het assortiment is DecoDeur.nl dé deurspecialist van ons land. Bent u benieuwd welke van onze binnendeuren het meest populair zijn? Hieronder treft u een overzicht van onze meest verkochte binnendeuren aan. Bekijk op uw gemak het aanbod en laat u inspireren door de beste Nederlandse merken!


Onze meest verkochte binnendeuren


Of u nu op zoek bent naar binnendeuren zonder glas, binnendeuren met glas of mooie schuifdeuren, bij DecoDeur.nl heeft u keuze te over! Of u nu een klassiek, modern, landelijk of industrieel interieur hebt, bij ons vindt u de perfecte binnendeuren. Onze meest verkochte binnendeuren zijn van topmerken als Skantrae, Bruynzeel en Weekamp. Daarmee bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit. 


Afmetingen en levertijden


De prijzen die bij de bovenstaande deuren vermeld staan gelden voor standaardmaten tot een hoogte van 2315 millimeter en een breedte van 930 millimeter. Prijzen voor overige afmetingen kunnen wij u op aanvraag verstrekken. De levertijd van op maat gemaakte deuren bedraagt circa 9 tot 12 weken. Tegen een meerprijs zijn de deuren leverbaar binnen 3 tot 5 weken. Heeft u direct nieuwe binnendeuren nodig? En wilt u direct afrekenen. Kijk dan bij de binnedeuren direct bestelbaar. Deze kunt u al binnen 1 week in huis hebben!


De Afhangservice van DecoDeur


Bij DecoDeur.nl hechten we veel waarde aan het verstrekken van een goede service. Daarom bieden we al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Afhangservice. Onze ervaren monteurs zorgen er dan voor dat uw binnendeuren op professionele wijze worden afgehangen. Het monteren van de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag is hier ook bij inbegrepen. Wilt u ook gebruik maken van de Afhangservice, dan kunt u dit aangeven door bij de offerte aanvraag ‘Ja’ te selecteren bij de optie Montage deur(en).

Populaire binnendeuren online bestellen


Onze meest populaire binnendeuren zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Mocht u ons assortiment toch liever van dichtbij willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien u daar behoefte aan heeft, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van uw nieuwe binnendeuren. We vragen u om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Het is overigens ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Onze medewerkers helpen u graag!