Menu

Merken

DecoDeur.nl is aanbieder van toonaangevende Nederlandse merken als Albo, Austria, Bruynzeel, Java, Skantrae en Weekamp deuren. Daarbij hebben we ook deuren van ons eigen DecoDeur merk. 
Klik hieronder op het gewenste merk voor meer informatie en een overzicht van de producten die wij van het betreffende merk in huis hebben.
 


Het belang van kwaliteit

De meeste binnendeuren worden zeer intensief gebruikt, en moeten jarenlang mee kunnen. Voor buitendeuren is het nog belangrijker om een degelijke kwaliteit te kiezen; uw buitendeuren moeten namelijk niet alleen optimaal bestand zijn tegen weersinvloeden, maar ook tegen inbrekers! Om u altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen leveren wij uitsluitend deuren en toebehoren van de beste Nederlandse merken, die hun strepen meer dan verdiend hebben.

Merken en maatwerk

U vindt bij ons een zeer breed assortiment aan deuren van topmerken, waarbinnen u zeker de deur zult vinden die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek, retro, industrieel, landelijk of modern, bij DecoDeur.nl vindt u altijd iets naar uw smaak!

Bent u op zoek naar een specifieke deur, of heeft u een deur met niet-gangbare afmetingen nodig? Geen probleem! Wij kunnen namelijk ook deuren voor u op maat maken. Standaard materialen, afwerkingen en afmetingen kunnen allemaal aangepast worden. Het is zelfs mogelijk om een deur te laten maken op basis van uw eigen ontwerp. Uw wensen staan voorop, en we denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Over onze Afhangservice

DecoDeur.nl biedt een Afhangservice door heel Nederland. Indien u ervoor kiest hiervan gebruik te maken, zorgen wij dat uw binnendeuren, voordeur, achterdeur of terrasdeuren op een professionele wijze afgehangen worden. Uiteraard kunnen wij tevens de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag leveren en monteren. Deze montage is gewoon bij onze Afhangservice inbegrepen.

Deskundig advies

Bij DecoDeur.nl doen we veel meer dan alleen deuren leveren en afhangen. We helpen u ook graag met een deskundig advies! Heeft u vragen over montage, afwerking of deurbeslag, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Maak dan een afspraak met ons en kom langs bij onze showroom in Blaricum. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.