Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Austria

Austria Deuren is producent en importeur van binnen- en buitendeuren en kozijnen. Austria Deuren levert aan de deurenspeciaalzaken een zeer uitgebreid programma binnendeuren en buitendeuren.

DecoDeur.nl levert het gehele assortiment van Austria Deuren. U kunt geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvraag doen of de voorraaddeuren direct bestellen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom voor uitgebreid advies. Neem even contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Het Austria Deuren programma hebben wij opgesplitst in Austria binnendeuren, Austria voordeuren en Austria terrasdeuren. Wanneer u een bepaald deurmodel niet kunt vinden of vragen heeft, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur. Tot ziens!


Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.