Menu

Svedex

Het mooie merk Svedex is nu ook verkrijgbaar bij decodeur.nl! Voor de Svedex binnendeuren kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Weet u al precies wat u nodig heeft? Bij onze direct bestelbare deuren kunt u de Svedex deuren ook direct bestellen en afrekenen. Het bijzondere aan de binnendeuren van Svedex is dat deze afgelakt zijn en kant-en-klaar om af te hangen! Hoe makkelijk is dat? U kunt de aflakkleur selecteren en eventueel deurkrukken en sloten mee bestellen. DecoDeur regelt het verder voor u!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 275

Svedex binnendeuren koop je bij DecoDeur!

Alle series binnendeuren van Svedex zijn bij ons direct bestelbaar. En al deze prachtige binnendeuren zijn afgelakt met Svedex Superlak. Deze Superlak mag je een robuust lakpantser noemen.

Bijzondere eigenschappen van Svedex Superlak:
- ongevoelig voor licht
- zeer duurzaam
- uitermate slijt- en krasvast
- emissiearm geproduceerd
- verkrijgbaar in verschillende kleuren
- en maar liefst 10 jaar garantie!

Aflakkleuren Superlak

Alle Svedex binnendeuren zijn leverbaar in alpine wit (zijdeglans) en deze kleur benadert RAL 9010.
En in extra witte zijdeglans lak, deze kleur benadert RAL 9016.
Daarnaast zijn diverse binnendeuren nu ook verkrijgbaar in een diep zwarte, matte lak en deze kleur benadert RAL 9005. Wat uniek is aan deze lak is dat het een matte uitstraling heeft en bescherming geeft tegen krassen, vlekken en zelfs ook vingerafdrukken!

Bestel uw Svedex binnendeuren bij DecoDeur!

Wanneer u op zoek bent naar Svedex binnendeuren, bestel deze dan bij ons! Wij zorgen ervoor dat u uw binnendeuren snel in huis heeft. En mocht u nog vragen hebben over Svedex binnendeuren, bel ons dan gerust. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Of stuur ons een mail naar [email protected]. Wilt u graag de Svedex binnendeuren bij ons in de showroom komen bekijken? Maak dan even een afspraak en onze verkoop medewerkers staan u graag te woord!