Menu

Weekamp

Met het brede assortiment deuren is Weekamp een toonaangevende Nederlandse deurenfabrikant. Weekamp heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van houten deuren. Of het nu gaat over de voordeur, de achterdeur, de terrasdeur of binnendeuren, dagelijks is Weekamp in beweging om tot een perfect eindproduct te komen.


Weekamp Binnendeuren

Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect. Alle Weekamp binnendeuren zijn leverbaar in verschillende designs welke perfect passen bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel.

De voorraaddeuren zijn er in verschillende designs en binnen één week leverbaar in de bij de gewenste deur aangegeven standaard maten. Voor de overige maten en designs verwijzen wij u naar het bestelprogramma.

Weekamp Voordeuren

De voordeur is de eerste kennismaking met de bewoner. Zo wordt er in een statig pand een rijk gedetailleerde deur toegepast en in een boerderij een eenvoudige planken deur. Een bezoeker kan zich bij het zien van de deur al bijna een voorstelling maken van de bewoner.

De Nederlandse deur is een combinatie van duurzaamheid en eenvoud. Er bestaat een 'deurcultuur' met een lange historie. Weekamp houdt van die Nederlandse cultuur. Omdat de meeste mensen maar één keer in hun leven een voordeur kopen, moet deze ook goed zijn, zowel wat betreft constructie als vormgeving, is de stelling van Weekamp.

De voordeuren van Weekamp zijn ingedeeld in stijlen en uitvoering. Er zijn ook diverse voordeuren uit dit Weekamp programma uit voorraad leverbaar. U kunt deze zogenaamde voorraad deuren ook direct bestellen bij DecoDeur.nl en wij zorgen dat uw voordeur snel en netjes bij u afgeleverd wordt.

Maar ook voor garagedeuren kunt u goed bij ons terecht! De Weekamp garagedeuren kennen een hoge kwaliteit en zijn in vele modellen beschikbaar, met of zonder glas. En mocht u op zoek zijn naar terrasdeuren, dan heeft Weekamp een ruime keuze! Ook diverse Weekamp terrasdeuren of tuindeuren die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Weekamp en DecoDeur

DecoDeur.nl kent al jaren een goede samenwerking met Weekamp en wij leveren dagelijks Weekamp deuren aan onze klanten. Wanneer u advies wenst over het Weekamp assortiment bent u van harte welkom in onze showroom in Blaricum. Onze kundige medewerkers staan u graag te woord en kunnen u diverse deuren laten zien. Maak wel even een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.