Categorieën
Uw winkelwagen

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden steeds populairder, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Schuifdeuren zijn heel praktisch in gebruik en zeer geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet praktisch is. U kunt twee ruimtes als het ware in elkaar over laten vloeien door de schuifdeur te openen, en privacy creëren door de schuifdeuren weer dicht te doen. Daarbij kunt u met schuifdeuren een aantrekkelijk ogend industrieel sfeertje creëren. Als uw wanden er de ruimte voor bieden, dan zijn schuifdeuren zeker het overwegen waard! Bekijk ons complete assortiment schuifdeuren en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Ons schuifdeuren assortiment

Een groot deel van de binnendeuren uit ons assortiment kunnen in combinatie met het schuifdeursysteem worden gebruikt. Dit kunnen enkele deuren zijn, maar u kunt ook eens kijken bij de dubbele deuren in de categorie deurstellen. Het systeem kan optioneel afgewerkt worden met een bijpassende afwerkkoof. Indien u twee schuifdeuren wilt toepassen kunt u eenvoudigweg twee schuifdeursystemen plaatsen. Voor informatie over meer geavanceerde schuifdeursystemen kunt u contact met ons opnemen. 

Montage van uw schuifdeuren

Er zijn verschillende manieren om houten schuifdeuren in uw interieur te integreren. Zo kunt u kiezen voor een simpel ophangsysteem, maar het is ook mogelijk om de deuren in de muur te laten verdwijnen. Het is belangrijk dat uw schuifdeuren op de juiste manier worden gemonteerd, zodat ze op een soepele en geruisloze manier open en dicht geschoven kunnen worden. Wilt u verzekerd zijn van een goed werkend systeem, dan kunt u gebruik maken van onze Afhangservice. Onze ervaren monteurs zorgen er dan voor dat uw nieuwe schuifdeuren op de gewenste manier worden geplaatst. De montage van deurbeslag en dergelijke is hier ook bij inbegrepen!


Schuifdeuren online bestellen

De schuifdeuren in ons assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Mocht u het aanbod toch liever eerst van dichtbij willen bekijken voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van nieuwe binnendeuren. Bel ons even om een afspraak te maken, dan weten we zeker dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.