Lambrisering paneel Original. Afmeting 800x600x12mm HxBXDmm. Prijs per paneel.

Kies en bereken uw lambrisering. Bereken in slechts 7 stappen uw ideale lambrisering met de speciale Skantrae rekentool. Kies uw stijl en bepaal uw ruimte.

Nadat u de 7 stappen heeft ingevuld, berekent de Skantrae rekentool de benodigde materialen en daarna geeft de rekentool u een overzicht van de indeling.
Zelfs het op maat gemaakte paspaneel wordt voor u berekend. Daarnaast wordt de totale adviesprijs getoond en kunt u uw ontwerp opslaan om later nog eens te bekijken of om uw ontwerp aan te passen. Uiteraard is het overzicht ook op te slaan op uw omputer om deze te mailen of te printen.

U kiest uw stijl en de Skantrae rekentool berekent voor u de rest!

U kunt ons het overzicht mailen waarna wij u een aantrekkelijk aanbod zullen doen!

Klik hier voor de rekentool

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Skantrae.

De maatwerk terrasdeuren kunnen voorzien worden van twee verschillende profieleringen.

Terrasdeuren met facet profiel:
Deze serie terrasdeuren is voorzien van een facetprofilering. Ze hebben hierdoor een extra luxe uitstraling. De stijl- en dorpelverbindingen zijn vlak. De modellen met roedes hebben vasteroedes. 

Terrasdeuren met kraal profiel:
Wilt u een landelijke uitstraling, kies dan voor terrasdeuren met een kraalprofilering. Ook deze deuren hebben een vlakke verbinding tussen de stijlen en dorpels. En kiest u voor een deur met roedes, dan zijn de roedes vast. Ze passen perfect bij de binnendeuren die ook voorzien zijn van een kraalprofilering.

class="journal2_photo_gallery " style="padding-top: 0px; padding-bottom: 0px">

SKD 84 Original

  • Merk: Skantrae
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 27,50
  • Excl. BTW: € 22,73
×