Menu

Terras- en achterdeuren

Heeft u een nieuwe tuindeur, terrasdeur of achterdeur nodig? Dan bent u op DecoDeur.nl aan het goede adres! Wij leveren onder andere terras- en achterdeuren met stapeldorpel, paneeldeuren en dubbele deuren, van merken als Austria deuren, Java deuren en Weekamp.

Laat u inspireren door ons indrukwekkende aanbod!
 


Handig om te weten over terrasdeuren en achterdeuren

Het komt maar al te vaak voor dat men de achterdeur vaker gebruikt dan de voordeur. Het kan echter nog best lastig zijn om een goede achterdeur te kiezen. Design en uitstraling zijn natuurlijk belangrijk, maar er zijn nog meer zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de maat van de deur, welke kant de deur op draait, en welk deurbeslag praktisch in gebruik is en tegelijkertijd helpt inbrekers buiten te houden.

Ons terras- en achterdeuren assortiment

Tuin-, terras- of achterdeuren kunnen wij in de gewenste maatvoering leveren. Onze achterdeuren worden vervaardigd van massief merbau of meranti (KOMO). U kunt kiezen uit voorbehandelde en onbehandelde buitendeuren. U kunt eventueel ook panelen laten plaatsen, welke zorgen voor een karakteristiek aanzicht. Onze terrasdeuren zijn tevens geschikt voor isolatieglas, waarvan de indeling zelf te bepalen is. Het glasoppervlak van de terrasdeuren biedt u de mogelijkheid om het buitengevoel in huis te halen en meer natuurlijk licht binnen te laten. DecoDeur biedt terras- en achterdeuren aan van bekende merken als Java, Weekamp, Austria en uiteraard ook van ons eigen DecoDeur label. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van het benodigde hang- en sluitwerk en bijpassend deurbeslag.

Over onze Afhangservice

Ook voor het plaatsen van uw tuindeuren, terrasdeuren en achterdeuren kunt u gebruik maken van de Afhangservice van DecoDeur.nl. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw deuren op een professionele wijze worden afgehangen. Uiteraard kunnen wij tevens de benodigde scharnieren en het gewenste deurbeslag leveren en monteren. Deze montage van het deurbeslag is gewoon bij onze Afhangservice inbegrepen.

Terras- en achterdeuren online bestellen

Doordat nagenoeg alle terras- en achterdeuren direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij snelle levertijden garanderen. Mocht u ons assortiment toch liever in het echt willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien u daar behoefte aan heeft, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van uw terras- of achterdeur. Neem even contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is het mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies.