Menu

Dubbele terrasdeuren

Dubbele openslaande tuindeuren, ook wel bekend als Franse deuren, vormen een elegante en stijlvolle omlijsting voor de overgang tussen uw binnen- en buitenruimte. Deze functionele buitendeuren zijn doorgaans voorzien van glaspanelen om volop licht binnen te laten, waardoor ze voor een ruimtelijk gevoel zorgen. Bent u geïntrigeerd? Neem dan een kijkje in het assortiment dubbele terrasdeuren van DecoDeur!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 36

Ons assortiment dubbele terrasdeuren

DecoDeur heeft een indrukwekkend aanbod met dubbele terrasdeuren van gerenommeerde merken zoals Java en Weekamp. Ook onze eigen DecoDeur terras- en achterdeuren collectie bevat diverse opties voor wie op zoek is naar een dubbele terrasdeur. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, klassieke of tijdloze stijl, want alle bouwstijlen zijn ruim vertegenwoordigd. Op de productpagina’s ziet u welke opties er voor elke dubbele terrasdeur zijn. Afhankelijk van het merk en model kunt u bijvoorbeeld zelf de draairichting, de glassoort en de kleur van de voorlak selecteren. Op die manier kunt u gemakkelijk uw ideale dubbele terrasdeuren samenstellen.

Goed om te weten: u kunt ook bij ons terecht voor schitterende dubbele voordeuren!

Welke houtsoort voor een dubbele terrasdeur?

Vrijwel alle dubbele openslaande tuindeuren in ons assortiment zijn vervaardigd uit merbau, en dat heeft een goede reden. Deze zeer robuuste en duurzame hardhoutsoort wordt over een langere periode gedroogd alvorens het verwerkt wordt. Daardoor is merbau, in tegenstelling tot veel andere houtsoorten, niet gevoelig voor werking als gevolg van temperatuurschommelingen. Dit maakt het een van de meest populaire soorten hardhout voor het vervaardigen van buitendeuren.

Waarom kiezen voor openslaande deuren?

Schuifpuien hebben zeker zo hun voordelen. Zo zijn ze ideaal voor woningen met een zeer beperkte buitenruimte, en voor wie behoefte heeft aan flexibiliteit met betrekking tot het bepalen van de vrije doorgang. Dat gezegd passen schuifpuien zeker niet bij elke woonstijl. Ook kunnen ze door hun strakke, minimalistische design enigszins kil ogen. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een authentieke, warme en uitnodigende uitstraling en u heeft er de ruimte voor, dan zijn dubbele openslaande tuindeuren de beste keus!

Wat kosten dubbele openslaande tuindeuren?

De prijzen op onze website geven al een redelijke indicatie van wat u in totaal kwijt bent aan dubbele tuindeuren. De uiteindelijke prijs wordt echter bepaald door de factoren die afhankelijk zijn van uw persoonlijke keuzes. Hierbij kunt u denken aan:

  • de gewenste materialen;
  • het soort isolatieglas;
  • het veiligheidsbeslag;
  • eventuele extra’s zoals ventilatiesleuven, sloten, etc;
  • of u gebruik wilt maken van onze montageservice;
  • of u de dubbele terrasdeuren wilt laten aflakken.


Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Dubbele tuindeuren kopen 

Als ervaren specialist op het gebied van binnen- en buitendeuren weten we bij DecoDeur dat dubbele tuindeuren zeer bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning. Het is dan ook niet altijd even eenvoudig om een keuze te maken. Vanzelfsprekend helpen wij u hier graag bij. Maak gerust een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum om uw wensen door te spreken. Mocht u reeds de ideale dubbele terrasdeur hebben uitgezocht, dan kunt u natuurlijk ook direct uw bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.