Menu

Garagedeuren

Wilt u graag uw garagedeuren vervangen of zoekt u nieuwe garagedeuren? Dan kan DecoDeur u verder helpen! Onze garagedeuren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau en kunnen afhankelijk van het model geleverd worden in massief merbau of in TriComfort.

Hebben uw huidige garagedeuren een kantel-kiep systeem? Dan dient u er rekening mee te houden dat er ook een kozijn nodig is. Heeft u op dit moment houten draaideuren, dan kunt u de offerte aanvragen zonder kozijn. Wanneer u vragen heeft, kunt u tijdens werkdagen altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15

Onze garagedeuren

DecoDeur biedt een ruim assortiment garagedeuren aan. U kunt kiezen voor garagedeuren met raam of zonder glas. Waarbij u uiteraard bij het glas de keuze hebt uit diverse glassoorten als helder glas of mat glas. Bent u op zoek naar hardhouten garagedeuren of dubbele garagedeuren van TriComfort? Wanneer u voor een bepaald model garagedeur kiest, kunt u bij de productinformatie terugvinden van welk materiaal deze deuren gemaakt worden. 

Hardhouten garagedeuren of garagedeuren van TriComfort

De merbau garagedeuren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van deze garagedeuren zijn opgebouwd uit massief hardhout met watervaste bossingpanelen. Deze toplaag zorgt voor een strak, watervast, makkelijk verwerkbaar oppervlak. Standaard leveren wij deze deuren in 40mm dikte Voor extra isolatie kunt u ook kiezen voor 54mm dikte.

TriComfort® deuren bestaan uit hardhouten randhout en een geïsoleerde kern met Medite® Tricoya® Extreme toplaag voor een strak en glad oppervlak. Standaard worden de deuren geleverd me een dikte van 4 cm dikte. Op aanvraag kunnen deze ook in 54mm dikte geleverd worden.

Beslag, sloten, scharnieren en kozijnen voor deze deuren dienen los bijbesteld te worden. De deuren zijn nog niet voorzien van slotgat. De deuren worden in witte aflak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp garagedeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie.

Deze deuren zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG*** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Dubbele garagedeuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek behoren tot de mogelijkheden. U kunt van ons u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van bestaande deuren met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij DecoDeur!

DecoDeur Montageservice

Wilt u de montage ook graag uitbesteden? DecoDeur kan de garagedeuren desgewenst reeds afgelakt voor u bestellen. En onze montageservice kan de deuren in heel Nederland komen monteren. Ook zullen we de garagedeuren van tevoren komen inmeten. Zodat we weten wat de huidige situatie is en eventueel nog op locatie advies kunnen geven. Wanneer u advies wilt krijgen over garagedeuren dan bent u van harte welkom in onze showroom in Blaricum. Neem van tevoren even contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we genoeg tijd voor u kunnen reserveren. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord! Voor inspiratie kijk bij onze uitgevoerde projecten om wat voorbeelden te zien van garagedeuren die wij gemonteerd hebben bij onze klanten.