Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Voordeuren direct leverbaar

Heeft u een nieuwe voordeur nodig, het liefst zo snel mogelijk? Bij DecoDeur.nl zit u goed! Een groot deel van de voordeuren die wij verstrekken is al binnen 1 week tot 2 weken leverbaar. Bekijk dan hieronder ons assortiment met direct leverbare voordeuren.


Het materiaal van uw voordeur


Het materiaal van de voordeur die u kiest heeft directe invloed op de prestaties, inclusief de duurzaamheid en het uiterlijk van de deur, en op welke manier de deur onderhouden moet worden. De materiaalkeuze beïnvloed natuurlijk ook de prijs, dus ook dat is goed om in uw achterhoofd te houden. Hardhouten voordeuren (zoals bijvoorbeeld van merbau) zijn nog altijd de meest populaire keuze. Maar er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor voordeuren van Tricoya; een extreem duurzaam, volledig weersbestendig type MDF dat speciaal is ontwikkeld voor buitentoepassingen, met een gegarandeerde levensduur van 50 jaar. Een andere optie is een hardhouten voordeur met een aluminium ALUTherm plaat, die zorgt voor extra isolatie. U merkt het, er is keuze te over!

Ons assortiment direct leverbare voordeuren


Of u nu de voorkeur geeft aan een dichte voordeur, een voordeur met glas of een klassieke voordeur met rooster, bij DecoDeur vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Wij leveren uitsluitend voordeuren van topmerken, waaronder Austria, Bruynzeel, Weekamp en Java deuren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een voordeur met een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Levertijden


De hierboven getoonde voordeuren zijn in diverse maten uit voorraad leverbaar. De levertijd van deze voordeuren bedraagt circa 1 week. Bij de diverse modellen is opgenomen welke standaard maten uit voorraad leverbaar zijn. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvangt deze offerte binnen 24 uur. Voor maatwerk deuren moet u, afhankelijk van het type deur en de gewenste bewerkingen, rekening houden met een levertijd van enkele weken.

Een direct leverbare voordeur online bestellen


Al onze direct leverbare voordeuren in ons assortiment zijn eenvoudig en snel online te bestellen. Maar wij kunnen het ook heel goed begrijpen als u ons aanbod liever eerst even ‘in het echt’ wilt bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe voordeur. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.