Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Voordeuren meest verkocht

Bent u benieuwd welke van onze voordeuren het meest gewild zijn? Hieronder treft u een overzicht van onze meest verkochte modellen aan. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat u inspireren!

Onze meest verkochte voordeuren


Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, klassieke, tijdloze of retro voordeur, bij DecoDeur hebben we het allemaal! Zowel dichte deuren als glasdeuren en voordeuren met rooster zijn zeer gewild. En met voordeuren van merken als Bruynzeel, Austria, Skantrae en Albo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit! Links naast het aanbod kunt u de deuren filteren op uitvoering, stijl, materiaal, merk en prijs, zodat u snel een voordeur vindt die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. 

Een veilige voordeur


Behalve de stijl en uitstraling van uw voordeur is ook de veiligheid van belang. Het laten plaatsen van een inbraakwerende voordeur is tenslotte één van de beste dingen die u kunt doen om inbrekers buiten te houden. Om ervoor te zorgen dat u zich straks nergens zorgen over hoeft te maken, heeft u bij ons de mogelijkheid om een meerpuntsluiting te laten monteren. Deze meerpuntsluitingen hebben minimaal een SKG** keurmerk, en voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het is uiteraard ook mogelijk om een extra slotgat te laten infrezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Wanneer u een offerte voor een nieuwe voordeur bij ons aanvraagt, zijn er (afhankelijk van de gekozen deur) verschillende opties om uit te kiezen. Hierbij kunt u denken aan het soort slot, het soort glas en de draairichting, en of u een tochtvaldorpel of briefsleuf wilt laten monteren. U kunt tevens aangeven of u van onze Afhangservice gebruikt wilt maken. Na het versturen van de aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons.

Een voordeur online bestellen


Een nieuwe voordeur is bij DecoDeur.nl heel gemakkelijk online te bestellen. Mocht u ons assortiment eerst van dichtbij willen bekijken, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf en montage van uw nieuwe voordeur. We vragen u om van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Het is overigens ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Onze medewerkers staan u graag te woord!