Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Voordeuren zonder glas

Bent u van plan een nieuwe voordeur aan te schaffen, en dan bij voorkeur zonder glas? Ook daarvoor bent u bij DecoDeur aan het goede adres. Onderstaand treft u ons brede aanbod voordeuren zonder glas aan. Bekijk op uw gemak het assortiment en laat u inspireren door merken zoals Skantrae, Bruynzeel en Java deuren.

Ons assortiment voordeuren zonder glas


Zoekt u een deur die past bij een wat oudere woning, dan kunt u gaan voor één van onze klassieke voordeuren, welke opvallen door hun mooie sierlijsten, exclusieve vormgeving en degelijke kwaliteit. Een combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse techniek: het uiterlijk van Nederlandse deuren uit de negentiende eeuw, maar aangepast aan de normen van nu. Maar ook voor moderne woningen hebben we uiteraard volop keus! Bij elk deurmodel hebben wij de specifieke kenmerken vermeld en kunt u bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte een keuze maken uit tal van bewerkingen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een voorbehandeling, tochtvaldorpel of briefsleuf.
Kunt u in deze categorie niet vinden wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij onze voordeuren met glas, voordeuren met rooster of vlakke voordeuren. Het is zelfs mogelijk om een voordeur op basis van uw eigen ontwerp te laten maken.

Wij hangen uw voordeur graag voor u af!


Of u nu kiest voor één van onze voorraaddeuren of voor een maatwerk deur, het afhangen van uw voordeur is een precies klusje dat op de juiste manier moet gebeuren. Daarom bieden wij een Afhangservice door heel Nederland. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u dit aangeven bij de offerte aanvraag. Wij zorgen er dan voor dat uw voordeur op professionele wijze wordt afgehangen. Ook het monteren van de bijbehorende scharnieren en deurbeslag behoort tot deze service.

Een voordeur zonder glas online bestellen


Al onze voordeuren zonder glas zijn direct online te bestellen via de webshop. We hechten bij DecoDeur.nl veel waarde aan een goede service, dus als u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van dichte binnendeuren, dan staan onze specialisten u graag te woord. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor uitgebreid advies. Hier krijgt u ook een goed beeld van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van voordeuren. Neemt u even contact met ons op voor het maken van een afspraak!