Menu

Eigen ontwerp

DecoDeur.nl heeft meer dan 2000 deuren in haar assortiment. Volop keus dus! Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de deur die u zoekt, niet in ons assortiment voorkomt. Wellicht heeft u op vakantie een mooie deur gezien, en zou u die graag zelf willen hebben. Of misschien heeft u al een eigen ontwerp klaar liggen voor de perfecte deur. Wij hebben de mogelijkheid om het ontwerp of de deur die u wenst perfect na te maken!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van afmetingen, materialen, stijlen en kleuren. Daarbij kunnen niet alleen buitendeuren, maar ook binnendeuren kunnen op maat gemaakt worden. Alle deuren kunnen wij afstemmen op hedendaagse eisen als isolatieglas en inbraakwerendheid. Heeft u behoefte aan een speciaal slot? Wij regelen het voor u! Ook kunnen we bestaande roosters of ornamenten verwerken in een nieuwe deur. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor bijpassend deurbeslag.

Een voordeur met uw eigen ontwerp bestellen

De mogelijkheden voor het laten maken van een deur op basis van uw eigen ontwerp zijn eindeloos. Wilt u eens iets anders dan anders, neem dan gerust even contact met ons op. Wilt u eerst even wat inspiratie opdoen, dan nodigen we u graag uit om eens langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die u heeft, en kunnen onze deskundige medewerkers eventuele vragen beantwoorden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

 

Lees meer Lees minder