Menu

Klassieke voordeuren

Bij DecoDeur weten we als geen ander dat een woning die gebouwd is in een traditionele stijl een mooie klassieke voordeur vereist. En daarvoor bent u bij DecoDeur aan het goede adres! Wij hebben een ruim aanbod met klassieke voordeuren. Deze zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de fantastische stijlen uit vervlogen jaren, maar met toevoegingen zoals veiligheidsbeslag wel aangepast aan de behoeften van de moderne tijd. Kortom, als uw voorkeur uitgaat naar een voordeur in klassieke stijl, dan vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 224

Wat zijn de kenmerken van een klassieke voordeur?

De ene klassieke voordeur is de andere niet. Toch zijn er een aantal kenmerken die we bij een voordeur in klassieke stijl vaak duidelijke terugzien:
het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, duurzame hardhout soorten;
een zachtere, meer organische belijning dan eigentijdse en moderne voordeuren;
rijke details en fraaie versieringen;
decoratief deurbeslag, veelal vervaardigd uit messing, brons of koper;
veelal neutrale en natuurlijke kleuren;
een warme en elegante uitstraling.

Ons assortiment klassieke voordeuren

Het uitgebreide assortiment van DecoDeur biedt u de mogelijkheid om de unieke schoonheid van uw klassieke woning te benadrukken met een voordeur in dezelfde stijl. Naast klassieke voordeuren van bekende merken zoals Weekamp, Albo en Skantrae hebben we ook verrassend voordelige opties van ons eigen DecoDeur merk. We hebben zowel dichte klassieke voordeuren als uitvoeringen met glas. Ook onze voordeuren met rooster zijn bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een mooie traditionele voordeur. Wanneer u een uitvoering tegenkomt die u aanspreekt, kunt u op de productpagina zien welke mogelijkheden er zijn om uw klassieke voordeur te personaliseren. 

Uw klassieke voordeur kan indien gewenst inclusief veiligheidsbeslag geleverd worden. Wilt u een reeds afgelakte voordeur bestellen zodat u er zelf geen werk meer aan heeft? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wilt u die charmante klassieke stijl ook toepassen op uw binnendeuren? Ook op dit gebied biedt DecoDeur tal van mogelijkheden. Zo hebben we onder andere schitterende massief houten binnendeuren en glas-in-lood binnendeuren.

Voordeur klassiek online bestellen

Heeft u uw ideale klassieke voordeur al uitgezocht? Een aantal van onze voordeuren zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel verzonden worden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij een van onze afhaallocaties. Indien u specifieke wensen heeft, kunt u er ook voor kiezen om een offerte bij ons aan te vragen. Komt u er niet uit en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een voordeur in klassiek uiterlijk? Maak dan een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. We helpen u graag met een deskundig advies op maat!