Menu

Landelijke voordeuren

Landelijke voordeuren zijn perfect voor als u de entree van uw woning een karakteristieke uitstraling wilt geven. Het betreffen voordeuren die gekenmerkt worden door een rustieke, idyllische of natuurlijke uitstraling. De meeste uitvoeringen neigen meer richting de klassieke stijlen dan naar de moderne. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke voordeur? Bekijk dan het aanbod van DecoDeur en laat u inspireren!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 151

Ons assortiment landelijke voordeuren

DecoDeur biedt u een zeer uitgebreid assortiment met landelijke voordeuren in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan voordeuren met rooster of voordeuren met glas. Ook dubbele voordeuren behoren tot de mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar een dichte landelijke voordeur? Dan is het goed om te weten dat veel van deze voordeuren ook als boerendeur of duodeur verkrijgbaar zijn. In dat geval kan de bovenste helft van de deur afzonderlijk van het onderste gedeelte geopend en afgesloten worden. Indien gewenst kunnen deze deuren ook meteen normale driepuntsluiting geleverd worden. Uiteraard is er keuze uit een breed scala aan topmerken.
Zo kunt u bij ons terecht voor
Java voordeuren, maar ook voor uitvoeringen van bijvoorbeeld Skantrae en Albo.

Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kunt u het aanbod verfijnen op merk, stijl en/of prijs. Op die manier vindt u gemakkelijk een landelijke voordeur die perfect aansluit op uw wensen en budget.

Hoe bepaal ik de juiste maat voor een voordeur in landelijke stijl?

Voordat u een nieuwe landelijke voordeur kunt bestellen dient u de juiste maat te bepalen. Het makkelijkste is om simpelweg de hoogte en de breedte van uw oude voordeur aan te houden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u ook de sponningmaat opmeten. Dit zijn de afstanden tussen de binnenkant van het kozijn waar de voordeur in komt te vallen. Omdat deurkozijnen soms niet volledig waterpas zijn, wordt geadviseerd om de hoogte van het kozijn op twee plaatsen te meten en de breedte op drie plaatsen. Vervolgens houdt u de kleinst gemeten hoogte- en breedtemaat als sponningmaat aan. Daarna kunt u contact met ons opnemen voor het bepalen van de juiste deurmaat en kunt u een offerte aanvragen. Wanneer u besluit om door ons te montage te laten uitvoeren, komen wij zelf de deur bij u inmeten en bent u verzekerd dat de juiste deurmaat geleverd wordt!

Landelijke voordeur kopen

Heeft u een voordeur in landelijke stijl gezien die u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht u onze landelijke voordeuren graag eerst van dichtbij willen bewonderen, dan nodigen we u graag uit bij de DecoDeur showroom in Blaricum. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen voor een landelijke voordeur en u door onze deskundige medewerkers van een persoonlijk advies laten voorzien. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Bent u momenteel niet in de gelegenheid om ons te bezoeken maar zit u wel met vragen over de aanschaf van een landelijke voordeur of een van de andere voordeuren in ons assortiment? Dan kunt u ons ook even bellen of mailen. We zijn u graag van dienst!