Menu

Vlakke voordeuren

Bent u op zoek naar een modern vormgegeven voordeur? Onderstaand treft u ons ruime aanbod vlakke moderne voordeuren aan.Deze deuren worden gekenmerkt door pure materialen en een minimalistisch design. De stijl wordt bepaald door de moderne paneelverdeling, welke eventueel in combinatie met glas kan worden uitgevoerd.

 

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 224

Onze vlakke moderne voordeuren

DecoDeur levert uitsluitend vlakke voordeuren van de beste merken, zodat u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige, duurzame voordeur. Wij bieden moderne voordeuren van gerenommeerde merken als Albo deuren, Java deuren, Weekamp en Skantrae. Wat materialen betreft heeft u de keuze uit merbau (hardhout), TriComfort, TriTherm Plus en AluTherm. Al deze materialen zorgen voor een uitstekende isolatie en een optimale geluiddemping. Bij elk deurmodel vindt u een uitgebreide productomschrijving, zodat u precies weet wat u aanschaft. Zijn onze vlakke voordeuren toch niet wat u zoekt? Kijkt u dan ook eens bij onze voordeuren met rooster of onze voordeuren zonder glas. Wellicht dat daar wat mooie exemplaren voor u tussen zitten!

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijke factor bij het selecteren van een geschikte voordeur. Daarom zorgen wij bij alle voordeuren en achterdeuren voor de infrezing en montage van meerpuntsluitingen. Deze zijn over het algemeen SKG*** inbraakwerend, en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een bijkomend voordeel is dat deze meerpuntsluitingen ook voorkomen dat uw deur gaat vervormen.

Vraag een offerte aan voor moderne voordeur

Bij het aanvragen van een offerte kunt u een keuze maken uit tal van opties. Hierbij kunt u denken aan de draairichting, het soort isolatieglas, het soort slot en het soort voordeurbeslag. Ook kunt u aangeven of u behoefte heeft aan een tochtvaldorpel of briefsleuf, en of u gebruik wilt maken van onze montageservice. Tot slot voert u de breedte en hoogte van de deur in, en is er ruimte voor eventuele opmerkingen. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u binnen enkele werkdagen een overzichtelijke offerte van ons. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend!

Vlakke moderne voordeur online bestellen

De vlakke moderne voordeuren in ons assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Wilt u het aanbod toch liever eerst van dichtbij bekijken voordat u een keuze maakt? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van nieuwe voordeur. Bel ons even om een afspraak te maken, dan weten we zeker dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.