Categorieën
Uw winkelwagen

Direct bestelbaar

Heeft u een nieuwe voordeur nodig, het liefst zo snel mogelijk? Bij DecoDeur.nl zit u goed!
U kunt nu bij ons een aantal voordeuren direct bestellen en afrekenen.
Deze zijn met de gevraagde deelbewerkingen leverbaar binnen 1 tot 2 werkweken.
Bekijk hieronder ons assortiment met voordeuren die u direct bij ons kunt bestellen!

Lees meer

Het materiaal van uw voordeur

Het materiaal van de voordeur die u kiest heeft directe invloed op de prestaties, inclusief de duurzaamheid en het uiterlijk van de deur.
En ook op welke manier de deur onderhouden moet worden.
De materiaalkeuze beïnvloedt natuurlijk ook de prijs, dus ook dat is goed om in uw achterhoofd te houden.
Hardhouten voordeuren (zoals bijvoorbeeld van merbau) zijn nog altijd de meest populaire keuze.
Maar er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor voordeuren van Tricoya.
Tricoya is extreem duurzaam, volledig weersbestendig MDF dat speciaal is ontwikkeld voor buitentoepassing, met een gegarandeerde levensduur van 50 jaar.
Een andere optie is een hardhouten voordeur met een aluminium ALUTherm plaat, die zorgt voor extra isolatie. U merkt het, er is keuze te over!

Ons assortiment direct leverbare voordeuren

Geeft u de voorkeur aan een dichte voordeur, een voordeur met glas of een klassieke voordeur met rooster?
Bij DecoDeur vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.
Wij leveren uitsluitend voordeuren van de topmerken Austria, Skantrae, Weekamp, Java deuren en natuurlijk niet te vergeten van ons eigen label DecoDeur!
Daarmee bent u altijd verzekerd van een voordeur met een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Levertijden voordeuren direct bestelbaar

De hierboven getoonde voordeuren zijn in diverse maten uit voorraad leverbaar. De levertijd van deze voordeuren bedraagt circa 1 tot 2 werkweken.
Bij de diverse modellen is opgenomen welke standaard maten uit voorraad leverbaar zijn.
Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvangt deze offerte binnen 24 uur.
Voor maatwerk deuren moet u, afhankelijk van het type deur en de gewenste bewerkingen, rekening houden met een levertijd van enkele weken.

Een direct leverbare voordeur online bestellen

Al onze direct leverbare voordeuren in ons assortiment zijn eenvoudig en snel online te bestellen.
Maar wij kunnen het ook heel goed begrijpen als u ons aanbod liever eerst even ‘in het echt’ wilt bekijken.
Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Maak wel even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u hebben.
Dan kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe voordeur.
Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.


Lees minder
Merk: Austria Model: Amersfoort
Austria City Line voordeur Amersfoort.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10..
€ 1.105,00 € 1.300,00
Excl. BTW:€ 913,22
Merk: Austria Model: Delft
Austria City Line voordeur Delft.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot ..
€ 1.657,50 € 1.950,00
Excl. BTW:€ 1.369,83
Merk: Austria Model: Deventer
Austria City Line voordeur Deventer.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 t..
€ 1.657,50 € 1.950,00
Excl. BTW:€ 1.369,83
Merk: Austria Model: Harlingen
Austria City Line voordeur Harlingen.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 ..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Heemskerk
Austria City Line voordeur Heemskerk.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 ..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Hoorn
Austria City Line voordeur Hoorn.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot ..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: IJburg
Austria City Line Modern IJburgDeze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Voorraad maten' welke maten uit voorraad leverbaar zijn. Alle maten die vermeld zijn kunnen direct geleverd worden. De deuren zijn in de hoogte 10 cm inkort..
€ 765,00 € 900,00
Excl. BTW:€ 632,23
Merk: Austria Model: Lisse
Austria City Line voordeur Lisse.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot ..
€ 1.063,12 € 1.250,73
Excl. BTW:€ 878,61
Merk: Austria Model: Maastricht
Austria City Line voordeur Maastricht.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10..
€ 1.487,50 € 1.750,00
Excl. BTW:€ 1.229,34
Merk: Austria Model: Middelburg
Austria City Line voordeur Middelburg.Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Maximale inkortbare hoogte maat bedraagd 10cm en b..
€ 1.338,75 € 1.575,00
Excl. BTW:€ 1.106,40
Merk: Austria Model: Noordwijk
Austria City Line voordeur Noordwijk.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 ..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Raalte
Austria City Line voordeur Raalte.Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Maximale inkortbare hoogte maat bedraagd 10cm en breed..
€ 1.657,50 € 1.950,00
Excl. BTW:€ 1.369,83
Merk: Austria Model: Rijnsburg
Austria City Line voordeur Rijnsburg.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 ..
€ 977,50 € 1.150,00
Excl. BTW:€ 807,85
Merk: Austria Model: Roermond
Austria City Line voordeur Roermond.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 t..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Sassenheim
Austria City Line voordeur Sassenheim.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10..
€ 1.147,50 € 1.350,00
Excl. BTW:€ 948,35
Merk: Austria Model: Vathorst
Austria City Line Modern Vathorst,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Voorraad maten' welke maten uit voorraad leverbaar zijn.Alle maten die vermeld zijn kunnen direct geleverd worden. De deuren zijn in de hoogte 10 cm i..
€ 765,00 € 900,00
Excl. BTW:€ 632,23
Merk: Austria Model: Voorburg
Austria City Line voordeur Voorburg,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 t..
€ 1.190,00 € 1.399,99
Excl. BTW:€ 983,47
Merk: Austria Model: Warmond
Austria City Line voordeur Warmond.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 to..
€ 1.657,50 € 1.950,00
Excl. BTW:€ 1.369,83
Merk: Austria Model: Wassenaar
Austria City Line voordeur Wassenaar.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 ..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Ypenburg
Austria City Line Modern Ypenburg,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Voorraad maten' welke maten uit voorraad leverbaar zijn. Alle maten die vermeld zijn kunnen direct geleverd worden. De deuren zijn in de hoogte 10 cm ink..
€ 722,50 € 850,00
Excl. BTW:€ 597,11
Merk: Austria Model: Zaltbommel
Austria City Line voordeur Zaltbommel,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Zierikzee
Austria City Line voordeur Zierikzee,.Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Zundert
Austria City Line voordeur Zundert,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 to..
€ 2.125,00 € 2.500,01
Excl. BTW:€ 1.756,20
Merk: Austria Model: Zwolle
Voordeur Zwolle,Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Alle maten die vermeld zijn bij de beschikbare opties kunnen direct geleverd worden. Hoogte en breedte maten van de voorraaddeuren zijn tegen meerprijs in te korten met een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Max..
€ 1.360,00 € 1.600,00
Excl. BTW:€ 1.123,96
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 24