Menu

Direct bestelbaar

Heeft u een nieuwe voordeur nodig, het liefst zo snel mogelijk? Bij DecoDeur.nl zit u goed! U kunt nu bij ons een aantal voordeuren direct bestellen en afrekenen. Deze zijn met de gevraagde deelbewerkingen leverbaar binnen 1 tot 2 werkweken. Bekijk hieronder ons assortiment met voordeuren die u direct bij ons kunt bestellen!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 43

Het materiaal van uw voordeur

Het materiaal van de voordeur die u kiest heeft directe invloed op de prestaties, inclusief de duurzaamheid en het uiterlijk van de deur. En ook op welke manier de deur onderhouden moet worden. De materiaalkeuze beïnvloedt natuurlijk ook de prijs, dus ook dat is goed om in uw achterhoofd te houden. Hardhouten voordeuren (zoals bijvoorbeeld van merbau) zijn nog altijd de meest populaire keuze. Maar er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor voordeuren van Tricoya. Tricoya is extreem duurzaam, volledig weersbestendig MDF dat speciaal is ontwikkeld voor buitentoepassing, met een gegarandeerde levensduur van 50 jaar. Een andere optie is een hardhouten voordeur met een aluminium ALUTherm plaat, die zorgt voor extra isolatie. U merkt het, er is keuze te over!

Ons assortiment direct leverbare voordeuren

Geeft u de voorkeur aan een dichte voordeur, een voordeur met glas of een klassieke voordeur met rooster? Bij DecoDeur vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Wij leveren uitsluitend voordeuren van de topmerken Austria, Skantrae, Weekamp, Java deuren en natuurlijk niet te vergeten van ons eigen label DecoDeur! Daarmee bent u altijd verzekerd van een voordeur met een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Levertijden voordeuren direct bestelbaar

De hierboven getoonde voordeuren zijn in diverse maten uit voorraad leverbaar. De levertijd van deze voordeuren bedraagt circa 1 tot 2 werkweken. Bij de diverse modellen is opgenomen welke standaard maten uit voorraad leverbaar zijn. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvangt deze offerte binnen 24 uur. Voor maatwerk deuren moet u, afhankelijk van het type deur en de gewenste bewerkingen, rekening houden met een levertijd van enkele weken.

Een direct leverbare voordeur online bestellen

Al onze direct leverbare voordeuren in ons assortiment zijn eenvoudig en snel online te bestellen. Maar wij kunnen het ook heel goed begrijpen als u ons aanbod liever eerst even ‘in het echt’ wilt bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Maak wel even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u hebben. Dan kunnen wij u tevens van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe voordeur. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.