Menu

Voordeuren met rooster

Hieronder vindt u onze uitgebreide collectie voordeuren welke voorzien zijn van een hekwerk of rooster. Deze voordeuren met rooster creëren niet alleen de sfeer van vroeger; het rooster brengt tevens licht en frisse lucht in de hal. Ook niet onbelangrijk: het vergroot de veiligheid. Bekijk het aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 138

Ons assortiment rooster voordeuren

DecoDeur levert rooster voordeuren van kwalitatief hoogwaardige merken als Skantrae, Weekamp en Java deuren. Alle modellen in ons assortiment hebben een eigen karakter: stijlvol, sierlijk of geometrisch. Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden! Bij elk deurmodel hebben wij de specifieke kenmerken vermeld, zodat u precies weet wat u aanschaft. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u een keuze maken uit tal van bewerkingen. Hierbij kunt u denken aan een voorbehandeling, een tochtvaldorpel of een briefsleuf.

Is een voordeur met rooster toch niet wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij onze voordeuren met glas of vlakke voordeuren. Ook dubbele voordeuren en voordeuren op basis van een eigen ontwerp behoren tot de mogelijkheden!

Kies voor een veilig slot! Uw voordeur moet niet alleen bij uw woning passen en praktisch in gebruik zijn, hij moet ook de veiligheid vergroten. Daarom biedt DecoDeur u de mogelijkheid om een slotgat of meerpuntsluiting te laten infrezen en te monteren. Onze meerpuntsluitingen hebben een SKG*** keurmerk, en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is wel zo fijn om te weten! U kunt bij de offerte aanvraag aangeven welk soort slot u wilt laten plaatsen.

Maak gebruik van onze Montageservice!

DecoDeur biedt een afhangservice door heel Nederland. Om onze klanten al het werk uit handen te nemen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw voordeur op een professionele wijze afgehangen wordt. Bijbehorende scharnieren en deurbeslag kunnen wij u eveneens leveren en de montage hiervan valt uiteraard ook onder deze service. Kijk ook eens bij uitgevoerde projecten om een beeld te krijgen van de projecten die wij uitgevoerd hebben.

Een voordeur met rooster online bestellen

Heeft u al een mooie voordeur met rooster uitgekozen? Dan is bestellen zo geregeld! Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw keuze, en u profiteert altijd van een goede service. Mocht u onze voordeuren met rooster liever eerst in het echt willen bekijken, maak dan even een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u niet alleen een goede indruk van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van voordeuren, maar kunt u ook onze specialisten om een persoonlijk advies vragen.