Menu

Voordeuren zonder glas

Bent u van plan een nieuwe voordeur aan te schaffen? Dan zijn veiligheid en privacy natuurlijk van essentieel belang. Een dichte voordeur zonder glas is dan ook zeker het overwegen waard. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor terecht bij DecoDeur. Wij bieden voor elke woning en situatie een passende dichte buitendeur. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide aanbod en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 164

Ons buitendeuren zonder glas assortiment 

DecoDeur biedt een breed assortiment voordeuren en buitendeuren zonder glas van gerenommeerde merken zoals Skantrae en Java. En aangevuld met modellen uit ons eigen DecoDeur assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld een dichte voordeur die past bij een wat oudere woning? Dan kunt u gaan voor een van onze klassieke voordeuren, welke opvallen door hun sierlijke details en exclusieve vormgeving. Een combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse techniek: het uiterlijk van Nederlandse deuren uit de negentiende eeuw, aangepast aan de kwaliteitsnormen van nu. Uiteraard hebben er ook volop deuren in andere stijlen, van modern tot retro en van landelijk tot jaren 30.

Op de productpagina’s vindt u uitgebreide informatie over onder andere de kenmerken, gebruikte materialen en garantietermijn van elke dichte buitendeur. Ook kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarbij kunt u uit diverse aanpassingsmogelijkheden kiezen, zoals bijvoorbeeld een voorbehandeling, tochtvaldorpel of briefsleuf. Ook kunt u de gewenste draairichting selecteren.

Kunt u in deze categorie niet vinden wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij onze voordeuren met rooster of vlakke voordeuren. Ook een voordeur op maat laten maken behoort tot de mogelijkheden!

Afhangservice voor uw voordeur zonder glas 

Voor elke dichte buitendeur geldt dat het belangrijk is dat deze op de juiste manier wordt afgehangen. Daarom biedt DecoDeur een eigen montageservice. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven bij de offerte-aanvraag. Onze ervaren vakmensen zorgen er dan voor dat uw voordeur op professionele wijze wordt afgehangen en het deurbeslag netjes gemonteerd wordt. Op die manier bent u verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet!

Dichte voordeur online bestellen

Bij DecoDeur kunt u eenvoudig een voordeur of buitendeur zonder glas online bestellen. Komt u er niet uit en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een voordeur zonder glas? Neem dan gerust even contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Blaricum. We helpen u graag met een deskundig advies op maat!