Categorieën
Uw winkelwagen

DecoDeur KDC 40 dicht

DecoDeur KDC 40 dicht
DecoDeur KDC 40 dicht

Complete deur kozijn combinatie KDC 40 dicht

-gemonteerde deur kozijn combinatie
-deur dikte 40mm
-Watervaste multiplex garantplaat 
-dagmaat vanaf 700x1900mm BxH
-inclusief in de grondverf gespoten
-DTS onderdorpel


€ 1.585,16
Excl. BTW: € 1.310,05

Kies variant:

Bestellen

Complete deur kozijn combinatie KDC 40 dicht

Deze voorbehandelde deur kozijn combinaties met terras- of achterdeuren zijn in alle maten compleet met gemonteerd glas te leveren.

De vermelde prijs is gebaseerd op de dagmaat 1034x2120 BXH de door u gewenste sponningmaat kunt u vermelden in de offerte aanvraag. Dagmaten groter of kleiner zullen een andere prijs hebben dan de getoonde prijs. Wij maken hier een offerte op maat voor u. 
Standaard wordt deze buitendeur geleverd met gemonteerd isolatieglas tot een glas gewicht van 100kg per deur.  De deur is voorzien van 2 ventilatiesleuven t.b.v. geventileerde binnenbeglazing. Het glas wordt los meegeleverd als het gewicht van het glas hoger dan 100kg wordt.

De DTS onderdorpels zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De dorpels worden vervaardigd van een duurzame, zeer sterke en slijtvaste PE-kunststof.

Het is mogelijk om een slotgat of meerpuntsluiting te laten infrezen en deze te monteren. Deze meerpuntsluitingen voldoen aan het SKG*** keurmerk en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Exclusief overige deelbewerkingen, omdat dit afhankelijk is van uw keuze.

Levertijd 4-6 weken.
 

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Decodeur