Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Informatie of persoonlijk advies?

Snelheid, klantvriendelijkheid en deskundig advies op maat.
Dat is wat wij u bieden.

Een online winkel waarbij wij een persoonlijke benadering voorop stellen. Hier maakt DecoDeur.nl het verschil! Ook daarom hebben wij een showroom in Blaricum waar u op afspraak van harte welkom bent. Wij kunnen dan ook zorgen dat de artikelen die u wilt zien beschikbaar zijn.

Kies met zorg uw deuren uit. De juiste deur is de finishing touch van uw huis. De gekozen deurkrukken en scharnieren zijn bepalend voor de uitstraling van uw deuren. Wij kunnen u hierin goed adviseren. Het aanbod is zodanig groot dat het niet altijd makkelijk is om zelf tot de juiste keuze te komen. Daarnaast is het ons inziens belangrijk dat u de beste en mooiste oplossing kiest voor uw deur- en raambeslag, waarbij het aspect veiligheid een grote rol speelt.

U kunt bij ons ook een offerte aanvragen voor projecten. Wij sturen een passend aanbod. Levering kan op zeer korte termijn plaatsvinden, indien de artikelen uiteraard voorradig zijn.

Wij zijn per email, maar ook telefonisch bereikbaar:
Tel nr: +31 35 7605600 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur)
Email: verkoop@decodeur.nl

Graag zijn wij u van dienst!

DecoDeur Team

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.