Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Showroom - Bezoek op afspraak

Wij mogen weer klanten in onze showroom ontvangen en daar zijn we blij mee!
Om dit showroombezoek zo efficiënt mogelijk te doen, vragen wij u eerst een offerte bij ons aan te vragen.
Na ontvangst van uw offerte kunt u indien gewenst een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, om de offerte verder door te spreken.
Op deze wijze houden wij het bezoek kort en doelgericht. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop!


Als dé deurspecialist van Nederland beschikt DecoDeur.nl uiteraard ook over een eigen showroom, welke is gevestigd in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment van DecoDeur en DecoDeurbeslag van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.


Wanneer u een voordeur, binnendeuren of een achterdeur online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor deurbeslag en toebehoren. Bij DecoDeur.nl zijn we constant bezig om onze webwinkels zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke foto’s en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.

Uw bezoek aan onze showroom

Ons aanbod bestaat uit ruim 2000 deuren. Daarom willen wij graag van tevoren weten wat u precies wilt zien. Wij vinden het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur) of via email: verkoop@decodeur.nl

Graag tot ziens!

DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d
1261 WZ Blaricum

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.