Menu

Showroom - Bezoek op afspraak

Als dé deurspecialist van Nederland beschikt DecoDeur.nl uiteraard ook over een eigen showroom, welke is gevestigd in Blaricum.
Hier kunt u op uw gemak een beperkt deel van ons assortiment van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.

Showroom impressie #1
Showroom impressie #2
Showroom impressie #3

Meer weten over onze Montageservice?

Wanneer u een voordeur, binnendeuren of een achterdeur online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor deurbeslag en toebehoren. Bij DecoDeur.nl zijn we constant bezig om onze webwinkels zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke afbeeldingen en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.

Uw bezoek aan onze showroom

Ons aanbod op de website bestaat uit ruim 3000 deuren. In onze showroom is ons aanbod uiteraard beperkt. Daarom willen wij graag van tevoren even weten wat u precies wilt zien. Dan kunnen wij u informeren of het deurtype dat u zoekt ook beschikbaar is of iets soortgelijks. En wij vinden het belangrijk dat als u de tijd neemt om ons te bezoeken, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur) of via email: [email protected]

Graag tot ziens!

DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d en 9m
1261 WZ Blaricum