Showroom gesloten, maar ons kantoor blijft geopend!

Helaas hebben ook wij onze showroom moeten sluiten gezien de afgekondigde lockdown van 14 december jl.

Ons kantoor blijft geopend en u kunt 
via email verkoop@decodeur.nl of telefonisch contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Wij staan u zoals altijd graag te woord!


Als dé deurspecialist van Nederland beschikt DecoDeur.nl uiteraard ook over een eigen showroom, welke is gevestigd in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment van DecoDeur en DecoDeurbeslag van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.

Wanneer u een voordeur, binnendeuren of een achterdeur online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor deurbeslag en toebehoren. Bij DecoDeur.nl zijn we constant bezig om onze webwinkels zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke foto’s en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.
 

Uw bezoek aan onze showroom

Ons aanbod bestaat uit ruim 2000 deuren. Daarom willen wij graag van tevoren weten wat u precies wilt zien. Wij vinden het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur) of via email: verkoop@decodeur.nl
 

Graag tot ziens!

DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d
1261 WZ Blaricum

×