Showroom bezoek (alleen op afspraak)

SHOWROOM VERBOUWING EN MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS:
Onze showroom wordt op dit moment verbouwd en de ruimte voor het ontvangen van klanten is zeer beperkt.
De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen m.b.t. het coronavirus:
- bezoek alleen op afspraak
- vraag eerst een offerte bij ons aan, zodat wij u heel gericht kunnen adviseren
- kom zoveel mogelijk alleen
- kom niet naar onze showroom als u verkouden bent of griepklachten heeft. Onze medewerkers die u ontvangen, zijn ook klachtenvrij.
- we schudden geen handen
- we houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Wanneer u informatie wenst over onze deuren zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur of via
email

Als dé deurspecialist van Nederland beschikt DecoDeur.nl uiteraard ook over een eigen showroom, welke is gevestigd in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak een deel van ons assortiment van DecoDeur en DecoDeurbeslag van dichtbij bekijken, inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers.

Wanneer u een voordeur, binnendeuren of een achterdeur online besteld, wilt u natuurlijk wel precies weten wat u aanschaft. Hetzelfde geldt voor deurbeslag en toebehoren. Bij DecoDeur.nl zijn we constant bezig om onze webwinkels zo compleet en up-to-date mogelijk te houden, en onze producten van duidelijke foto’s en productomschrijvingen te voorzien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van ons assortiment nog specifieke vragen heeft. Daarom willen we u graag uitnodigen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u verder informeren en u deskundig advies geven met betrekking tot de diverse keuzemogelijkheden.
 

Uw bezoek aan onze showroom

Ons aanbod bestaat uit ruim 2000 deuren. Daarom willen wij graag van tevoren weten wat u precies wilt zien. Wij vinden het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

U kunt telefonisch een afspraak maken:
telefoonnummer: 035-7605600 (bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur) of via email: verkoop@decodeur.nl
 

Graag tot ziens!

DecoDeur & DecoDeurbeslag
Binnendelta 9d
1261 WZ Blaricum

×