Menu

Retourneren

Om te zorgen dat u de bestelde deuren snel ontvangt, laten wij de deuren direct vanaf de fabrikant naar verzenden.
Het retour nemen van deuren is slechts BEPERKT mogelijk.

De volgende deuren kunnen wij NIET ruilen of retour nemen:
- deuren waar een bewerking aan uitgevoerd is als glasmontage, aanbrengen slotgat, scharnierinkrozingen, briefsleuf, frezing driepuntsluiting of andere bewerkingen
- maatwerkdeuren
- afgelakte deuren
- boardpaneeldeuren
- vlakke boarddeuren
- Svedex binnendeuren.

Zijn de deuren die uit het voorraadprogramma geleverd worden, toch niet naar wens of bestelt in de verkeerde maat, dan kunt u uw bestelling retourneren of omruilen.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, laat dan de deuren of andere artikelen zoveel als mogelijk is in de verpakking zitten en stel ons direct (maar uiterlijk binnen 7 dagen na levering) hiervan op de hoogte door een email te sturen naar verkoop@decodeur.nl. U kunt ons ook bellen: tel. 035 7605600 op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur.

U dient een retourmelding van voorraadartikelen maximaal 14 kalenderdagen na leverdatum aan ons te melden. Na deze periode kunnen wij ook deze artikelen helaas niet meer retour nemen. De de ruilen of te retourneren artikelen dienen onbeschadigd, schoon, ongemonteerd en in de originele verpakking te zitten. Nadat u het retour bij ons heeft gemeld, dienen de artikelen binnen 14 dagen door ons ontvangen te zijn.

Kosten retourneren
De kosten van retourneren komen voor uw eigen rekening. DecoDeur rekent alleen de transportkosten aan u door.
De transportkosten voor het retour halen van uw bestelling bedragen € 60,50 inclusief btw. Bijkomende transportkosten voor een omruiling bedragen eveneens € 60,50 inclusief btw. Indien u de deuren retour stuurt en wilt omruilen bedragen de totale kosten € 121,- inclusief btw. Deze bedragen zijn onafhankelijk van het totale aantal deuren.

Waardevermindering
Bij ontvangst van uw bestelling hoeft u de deur niet uit te pakken om te kunnen controleren of u het juiste model, afmeting of draairichting ontvangen heeft. Deze informatie staat vermeld op het etiket wat op de zijkant van de deur/verpakking geplakt is. Er kan waardevermindering optreden als de deur toch uitgepakt is. Indien het geretourneerde artikel beschadigd ontvangen wordt, zullen wij u hiervoor de kosten in rekening brengen of het artikel geheel niet vergoeden.

Terugbetaling vindt zo snel mogelijk plaats nadat het artikel door ons ontvangen wordt, in de staat zoals hierboven beschreven, en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het product retourneert.

Mocht u meer willen weten over onze retourprocedure neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 035 7605600 (op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur).
Wij staan u graag te woord.