Menu

Deuren inmeten op locatie

Om u echt al het werk uit handen te nemen, kunnen wij in geval van montage, ook uw deuren op locatie in komen meten. Dit heeft onze voorkeur.
Het geeft ons de mogelijkheid om ter plekke de situatie te bekijken. We kunnen dan ook, indien de situatie daarom vraagt, aanvullend advies geven. Het kan wel eens zo zijn dat er extra tochtstrippen nodig zijn of een speciale tochtvaldorpel. Of wellicht kunt u toch de opdekkozijnen laten vervangen door kozijnen waar stompe deuren inpassen.

Daarbij meten wij zelf de deurmaten op en dragen hier dan ook de verantwoordelijkheid voor.
En het geeft ons de mogelijkheid ons zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de montage. 

DecoDeur heeft als uitgangspunt u het beste eindresultaat te leveren! Zodat we ook nadat de klus geklaard is nog steeds samen door één deur kunnen! Kijkt u zelf eens bij onze Uitgevoerde projecten, zodat u kunt zien waar DecoDeur u mee van dienst kan zijn.

Wanneer u interesse heeft in onze Afhangservice, kunt u dit aangeven bij het aanvragen van een offerte, of bij het plaatsen van een bestelling. Op basis van uw NAW gegevens maken wij vrijblijvend een offerte voor montage en eventueel van tevoren inmeten van de deur op locatie.


Meer weten over onze Montageservice?


Heeft u nog vragen over onze Montageservice of specifiek over het inmeten op locatie? Neem gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord!