Menu
Your Cart

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Montageservice

Met alleen de aanschaf van een nieuwe deur bent u er nog niet; elke deur dient namelijk op de juiste wijze gemonteerd te worden. Om u dergelijke werkzaamheden uit handen te nemen, biedt DecoDeur.nl al haar klanten de Afhangservice aan. Wij zorgen er dan voor dat uw voordeur, binnendeuren of achterdeur op professionele wijze wordt afgehangen. Wel zo makkelijk! Bovendien bent u op deze manier altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

U kunt bij Uitgevoerde projecten zien wat DecoDeur voor u kan betekenen op het gebied van montage.


Meer weten over onze Montageservice?

Heeft u nog vragen over onze Montageservice? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen door het contactformulier in te vullen; daarna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.