Categorieën
Uw winkelwagen

Deurlijst Taranto

Deurlijst Taranto
Deurlijst Taranto
Deurlijst Taranto Modern
- uit voorraad leverbaar
- MDF vochtwerend
- enorm sterk en stootvast
- 2 keer gegrond
- tegen meerprijs leverbaar volledig afgelakt in elke RAL kleur
- leverbaar in lengte 2440mm en op verzoek 4880mm
€ 13,09
Excl. BTW: € 10,82

Kies variant:

Bestellen

Deurlijst Taranto uit de serie Modern is uit voorraad leverbaar.

De basisprijs is gebaseerd op afmeting 12x45x2440mm (dikte x hoogte x lengte). Voor de andere maten wordt de meerprijs vermeld in het keuzeveld.

Deze deurlijsten zijn vervaardigd van vochtwerend MDF (v313). Een groot voordeel van dit materiaal is dat deze MDF onder erg hoge druk wordt geperst, waardoor het een enorm sterk en stootvast eindproduct waarborgt. Daarnaast is dit materiaal ook vochtwerend. U kunt dus gerust met een vochtige doek langs de deurlijsten gaan. Vochtwerende MDF wordt ook vaak v313 genoemd en wordt gekenmerkt door een groene kernkleur. Deze toegevoegde kleur heeft verder geen functie.

De deurlijsten zijn twee keer in witte grondverf gespoten. Na montage dienen de deurlijsten alleen nog afgelakt te worden voor een mooi resultaat.
Tegen meerprijs kunnen de deurlijsten ook volledig afgelakt worden in de door u gewenste RAL kleur. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u de gewenste RAL kleur aan ons doorgeven onder 'Stel een vraag over dit product'. Wij zullen u dan een offerte sturen.

Standaard worden deze deurlijsten geleverd in lengtemaat 2440mm. Op aanvraag kunnen wij de deurlijsten ook in lengte 4880mm leveren.

Indien gewenst kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen voor het monteren van deurlijsten.

Prijs per lengte van 2440mm.

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Exclusive plint.

Gerelateerde producten

Deurneut Praag uit de serie TijdloosDe basisprijs is gebaseerd op afmeting 18x75x80mm (dikte x breedte x hoogte). Voor de andere maten wordt de meerpr..
€ 2,94
Excl. BTW:€ 2,43