Menu

Inclusief montage

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van een achterdeur of terrasdeuren? Bij DecoDeur vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Wij kunnen u volledig ontzorgen, niet alleen met het leveren van buitendeuren inclusief glas, hang- en sluitwerk en deurbeslag, maar ook met inmeetservice en montage. Lees op onze pagina montageservice meer hierover en selecteer montage bij uw offerte aanvraag.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 243

Waarom kiezen voor achterdeuren of terrasdeuren inclusief montage?

U kunt uiteraard bij ons direct buitendeuren bestellen, of online een offerte aanvragen. Na uw akkoord op de offerte worden de artikelen besteld en bij u thuisbezorgd. Maar het is nog niet zo makkelijk om de deuren zelf af te hangen. Maak daarom gebruik van onze montageservice! Wanneer u ons opdracht geeft om deuren te monteren, komen we bij u thuis om de deuren en eventueel kozijnen in te meten en de situatie te beoordelen. Met die gegevens worden de deuren besteld. Als alle artikelen compleet zijn, wordt met u een afspraak gemaakt om de deuren te monteren. Onze vakmensen monteren de deuren, het glas en het deurbeslag op de juiste manier. Het afhangen van achterdeuren of terrasdeuren is dagelijkse kost voor onze ervaren vakmensen, dus u kunt de werkzaamheden met een gerust hart aan hen overlaten. Verder hoeft u geen zorgen te maken over het afvoeren van de oude deuren. Op uw verzoek nemen wij die mee. Uw aanschaf van nieuwe deuren inclusief montage is dus zeker een aanrader.

Ons assortiment achter- en terrasdeuren inclusief montage

DecoDeur levert een indrukwekkend assortiment met buitendeuren in alle denkbare stijlen en afmetingen. Bovendien bieden we passende kozijnen, hang- en sluitwerk en deurbeslag. Met topmerken zoals Skantrae, Weekamp, Albo en Java bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast biedt DecoDeur onder haar eigen label een prachtig assortiment kwalitatieve deuren aan.

En wanneer u kiest voor een van onze deuren inclusief montage, dan bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. Tip: kijk eens bij onze uitgevoerde projecten om een beeld te krijgen van de montagewerkzaamheden van DecoDeur!

Nieuwe buitendeuren inclusief montage kopen

Wilt u graag nieuwe buitendeuren inclusief montage kopen? Via DecoDeur kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, die u over het algemeen binnen een of twee werkdagen van ons zult ontvangen. We begrijpen echter als geen ander dat veel mensen het prettig vinden om eerst even wat verschillende modellen ‘in het echt’ te bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend; wij maken graag tijd vrij om u te woord te staan en uw wensen voor nieuwe deuren en montage door te spreken.